EmreCan Favori Üye Katılım 22 Şubat 2019 Mesajlar 11,954 Reaksiyon puanı 13,036 Puanı 710 Konum İstanbul 7 Eylül 2021 #21 Çiğdem' Alıntı: Çiğdem teyzeyi tutukladılar. @pompy mi akıl verdi 10 yıldır kaç kere bu sahneye maruz kaldım bilmiyorum @Mircan Saye @serhatt @The_Erinch @xemrexxx @slhttnmtl @eskici Genişletmek için tıkla ... Layığını bulmuşsun Şaka maka bir yana orayı okuduğumdan beri beni bi gülme tuttu yolda @Mircan Saye Reactions: STAR
Çiğdem' Alıntı: Çiğdem teyzeyi tutukladılar. @pompy mi akıl verdi 10 yıldır kaç kere bu sahneye maruz kaldım bilmiyorum @Mircan Saye @serhatt @The_Erinch @xemrexxx @slhttnmtl @eskici Genişletmek için tıkla ... Layığını bulmuşsun Şaka maka bir yana orayı okuduğumdan beri beni bi gülme tuttu yolda @Mircan Saye
Damien Duff Süper Favori Üye Katılım 22 Eylül 2012 Mesajlar 53,465 Reaksiyon puanı 33,681 Puanı 1,061 7 Eylül 2021 #22 Mircan Saye' Alıntı: Beğenmene sevindim @Çiğdem . Belki yeni projeler olabilir. 😊😉 Genişletmek için tıkla ... Kızların dünyasındaki finalde mutlu bitti @Mircan Saye Reactions: STAR
Mircan Saye' Alıntı: Beğenmene sevindim @Çiğdem . Belki yeni projeler olabilir. 😊😉 Genişletmek için tıkla ... Kızların dünyasındaki finalde mutlu bitti @Mircan Saye