O birkerelikti ondan öncesi hiç hatam yoktu incelemelerde.
Zaten Analiz konusunda ikimizde benzeriz bence
O birkerelikti ondan öncesi hiç hatam yoktu incelemelerde.
Aklımda kaldı bir teşekkür etmem lazım böyle resim olarak konuya alma çok daha pratikmiş gerçekten fikir sahibi olarak teşekkürler. 😉 😉Zaten Analiz konusunda ikimizde benzeriz bence
Aklımda kaldı bir teşekkür etmem lazım böyle resim olarak konuya alma çok daha pratikmiş gerçekten fikir sahibi olarak teşekkürler. 😉 😉
Dün yine yeni sistemde tablo denedim yine felaket bi şey oldu dedim ki böyle yayınlamıyım artık dedim aklıma senin ki geldi resimli. Tekrardan teşekkürler.Excel olunca rahat oluyor böyle evetBirde ben gibi bazen IE'ye mahkum kalirsan o zaman resim eklemek daha pratik
Dün yine yeni sistemde tablo denedim yine felaket bi şey oldu dedim ki böyle yayınlamıyım artık dedim aklıma senin ki geldi resimli. Tekrardan teşekkürler.
Ama artık sondu haftalık reytingleri yapmıycam.
Seve seve yaparım.Even yapmıyor artık zaten.Atacan pes etti.Ömer abi sırayla yaparız istersen.Zaten çok sıkılıyorum foruma yararlı bir şeyler yapayım bari.
Sen al bu isi. Istikrarli bir sekilde yapmaya basla
Ciddimisin sen.😱
Ciddiysen yaparım ben.Zaten pazartesi öğlene kadar boşumda.İyi oldu bu.
Zamani olan yaparyine durum bildirimlerinden haberdar et yapip yapmadigina, ona göre baskalarida yapar mazallah
Biz tükendik artık 1 senedir yapmaktan gençlere koltuğumuzu bırakalım ki artık tadıda kalmadı bu işin teşekkür etmek yerine küfür etmediği kalmıyor bazılarının ben herkese göre yorum mu yapayım işte iş zaten vakitte çok yok.Seve seve yaparım.Even yapmıyor artık zaten.Atacan pes etti.Ömer abi sırayla yaparız istersen.Zaten çok sıkılıyorum foruma yararlı bir şeyler yapayım bari.
Biz tükendik artık 1 senedir yapmaktan gençlere koltuğumuzu bırakalım ki artık tadıda kalmadı bu işin teşekkür etmek yerine küfür etmediği kalmıyor bazılarının ben herkese göre yorum mu yapayım işte iş zaten vakitte çok yok.
Yazmışşsın yazmışsında bi şey anlamadım.Bazı arkadaşlar bayrama denk gelen dizilerin düşüşünü yazmış ama bir şey var ortada cumartesi ve pazar günleri yayınlanan diziler görüldüğü gibi oranları fazla.Bunun nedeni bayram haftasının bitmesi herkesin evinde olması ve dinlenmek amaçlı tv karşısına geçip keyif çekmesiee tabi reytingler yüksek olur.
Karagül yükselmiş diyenler ise geçen hafta hem özet vermemesi aslında verdi ama 5 dk verdi.Yani Geçen hafta karagül maç nedeni ile erken başlamıştı ve erken bitmişti.Bu hafta bayram bile olsa yükselmiş ama 8 küsür alan karagül 7 almışki bayramın etkisi yine var.
Medcezirin düşük almasının birçok nedeni var ilki maç vardı yani 1 hafta ara vermişti dizi ve 1 haftalık aradan sonra yayınlanacağı gün bayramın son günü yani herkes yoldayken ekranlara geldi.Bu oranlar bile iyi ama haftaya artacağını çoğu kişi biliyordur.
Küçük gelin ve şt gerçekten başarılı gitmişler onlara bir diyeceğim yok.
Güneşi Beklerkene ise bazı arkadaşlar oo 1 olmuş demiş ama bazı şeyleri unutuyorlar.Bayram günü yayınlanmadı dizi.Eğer medcezir bayram günü yayınlanmamış olsaydı daha fazla oran alacaktı ve 1 olacaktı.
Acun için 4 gün yayınlanıyor starda eğer acun olmasa star batmıştı diyenler için sadece muhteşem yüzyıl,medcezir ve aramızda kalsını söyleyip susuyorum.Starda zaten 3 dizi yayınlanıyor bunlarda zaten iyi oranlar alıyor.Eğer star diğer günlerde dizi yayınlasa yine izlenir.Zaten Kurt seyd shura gelincede yine 3 gün acun sayesinde derler.
gerçekten mi?Yazmışşsın yazmışsında bi şey anlamadım.
Bazı kişiler diyeceğine isim vereydin keşke korkacak çekinecek bi şey yok ben yorumlarımın arkasındayım.gerçekten mi?
yoo yorumları hızlıca okudum ve o kadar sayfaya tekrar kim yazmış diye bakacağıma bazı arkadaşlar yazdım yani kimin ne yazdığına bakmadım sadece yorumlara baktımBazı kişiler diyeceğine isim vereydin keşke korkacak çekinecek bi şey yok ben yorumlarımın arkasındayım.
Aynı yorumları dünde yaptı Mahoni ama cevabını verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?