Bayram Tatili Haftasında Yayınlanan Diziler Ne Kadar İzlendi ? | HAFTALIK REYTİNGLER

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence de totalinin 8-9 olup ab'nin 2-3 olması kalitesizliktir açık ve net. Mahsun'un dizileri de iddialı başlayıp hep düşüşe geçiyor. Dizileri sürekli düşüşte olan bir adamın kaliteli diziler yaptığını düşünmüyorum.
Ayrıca benim Vadi ile derdim yok biliyorsun. Dizinin başarısı tartışılmaz. Kaçak'ı 1 dk. bile izlemediğim için bilmiyorum.

kaliteyi totalde veya ab de yüksek alması belirlemez diyorum sana ilgi meselesi bu ab ye yönelik kalitesiz iş yapsanda izlerler halka dönük işler yaparsan izlerler bu işler böyle dediğim gibi küçük gelinin ab de izlenmesi için bi faktör yok mardinde geçen berdel olayı ab kendinden bişey bulmuyor ki izlesin

Vadi'nin toteli ab'sinden yüksek diye hep ramazan da totelci, eğer durum tam tersi oldaydı şu an kendisi ab'yi savunuyo olacaktı
bu kadar basit bi durum

Vadi'nin toteli ab'sinden yüksek diye hep ramazan da totelci, eğer durum tam tersi oldaydı şu an kendisi ab'yi savunuyo olacaktı
bu kadar basit bi durum
takas ab'yi mi savunacaktı. 😱 😱 😱 Güzelmiş.
Ab yüzde 8'lik zengin züppe bir kesim(!). Takas pek ilgilenmez bence o kesimle.

takas ab'yi mi savunacaktı. 😱 😱 😱 Güzelmiş.
Ab yüzde 8'lik zengin züppe bir kesim(!). Takas pek ilgilenmez bence o kesimle.
Vadi hangi katagoride daha iyi olsaydı, inan ramazan o grubu kaale alırdı, şu an yaptığı gibi. Aşırı totel savunması

Vadi hangi katagoride daha iyi olsaydı, inan ramazan o grubu kaale alırdı, şu an yaptığı gibi. Aşırı totel savunması
Vadi olur ya bir gün ab'de yüksek çıkarsa ne olacağını düşünemiyorum.
Bana burada ab'yi savunuyormuş.

Stv'nin dizileri ilk 2'yi kapmış Küçük Gelin 8 almış Şefkat Tepe'de iyi oranlar almış

Reytingler gerçekten şaşırtıcıymış.😱

Küçük Gelin ve Şevkat tepe.
Harika Samanyolu dizileri ilk 2'de.

ne kadar seyretmesem de samanyolu totalde bu sene takdire şayan işlere imza atıyor

STV'yi kimse beğenmiyor,herkes saçma sapan diziler deyip eleştiriyor ama adamlar işi götürüyor valla

Güneşi Beklerken uçmuş, coşmuş. Düşüş yaşar yeni sezonda diyenler nerde acaba?

Star Fan Page grupu yazın savundukları bütün dizileri izlemeyi bırakmışlar.
BHUV'ı anmaya gelen bile yok. Dila da Showa geçti diye çöp çamur oldu.

@mahoni Share sadece bayramları belirlemez. Günün zorluluğunu da belirler.

Medcezirin rakipi - Karagül
Güneşi Beklerkenin rakipi - Küçük Gelin, Acun

Tek başına Küçük Gelin bile Karagülden zorlu rakip. En azından totalde. Acun olduğu günlerde rakipi yanlız kendisi değil özeti de oluyor. Acunun özeti iyi izleniyor.

Uzun lafın kısası A/B'de Cuma Yalan Dünya olmadığı için Medcezirin sharedi yüksek çıktı. Bayramın da etkisi var tabii ki bir nebze.

Pazar artık hiç kolay bir gün değil. Güneşi Beklerken Totalde 5.59 reyting ile 13 share almış. Başka gün olsa 5.59 reyting ile rahat 18-19 share alınırdı emin olabilirsin.

SM-N900 üzerinde Tapatalk ile gönderildi