Geç oldu güç olmadı sevindim.ben yanlıs anlamısın özür dilerim...
benimki matematiksel hesap sadece
TVR'ye göre ortalama 36.5 civarı taş çatlasa 37 geçen hafta bu hafta ortalama 35.5.
Geç oldu güç olmadı sevindim.ben yanlıs anlamısın özür dilerim...
benimki matematiksel hesap sadece
Bence de totalinin 8-9 olup ab'nin 2-3 olması kalitesizliktir açık ve net. Mahsun'un dizileri de iddialı başlayıp hep düşüşe geçiyor. Dizileri sürekli düşüşte olan bir adamın kaliteli diziler yaptığını düşünmüyorum.yav aga kafanızdan bişeyler uyduruyosunuz ab nin neyi kaliteli oluyo nerde abd çakması dizi varsa nerde zenginlik varsa ab ordadır bunun kaliteyle maliteyle alakası yok bunu kabullenemiyosunuz. ab %8 lik kısım niye takim ben toplama bakarım kim daha çok izlenmiş ona bakarım teferruatlar beni bağlamaz reyting izlenmedir açık ve net
küçük gelini zenginler izlememiş diye kalitesiz oluyo he işe bak sen ağır ab dizilerini de halk izlemiyo bana göre kalitesizlik odur.
mahsunun dizileri en kaliteli dizilerdir mesela hayat devam ediyor inanılmaz kaliteli bir diziydi ama zengin köşkler arabalar yoktu doğuda geçiyodu olay totalde tavan yaptı şimdi sen bu diziye kalitesiz dersen gülerim ben ab nin ilgisini çekecek bişey olmadığı için izlemez kendinden bişey göremediği için. mahsunun çekim kalitesi dünya standartlarının bile üstündedir bana göre mükemmel ötesi kalite var.bir diğer örnekte erkek dizileri ab de yüksek alamaz vadi en kaliteli dizi mesela tartışmasız totalde daha yüksek çünkü net bir erkek dizisi yalnız kadınlarında en fazla izlediği dizi veriler öyle diyo vallakaçak mesela kalite değil mi emin ol kanal d nin tüm dizilerin çarpar ama erkek dizisi
kaliteyi totalde veya ab de yüksek alması belirlemez diyorum sana ilgi meselesi bu ab ye yönelik kalitesiz iş yapsanda izlerler halka dönük işler yaparsan izlerler bu işler böyle dediğim gibi küçük gelinin ab de izlenmesi için bi faktör yok mardinde geçen berdel olayı ab kendinden bişey bulmuyor ki izlesinBence de totalinin 8-9 olup ab'nin 2-3 olması kalitesizliktir açık ve net. Mahsun'un dizileri de iddialı başlayıp hep düşüşe geçiyor. Dizileri sürekli düşüşte olan bir adamın kaliteli diziler yaptığını düşünmüyorum.Ayrıca benim Vadi ile derdim yok biliyorsun. Dizinin başarısı tartışılmaz. Kaçak'ı 1 dk. bile izlemediğim için bilmiyorum.
Teşekkürler böyle yazınca hata var zannettim panik atak basladi bende.
Teşekkürler böyle yazınca hata var zannettim panik atak basladi bende.
Vadi'nin toteli ab'sinden yüksek diye hep ramazan da totelci, eğer durum tam tersi oldaydı şu an kendisi ab'yi savunuyo olacaktıBenim bir şeyi çekemediğim yok aga.Küçük Gelin'in totalde aldığı oran çok iyi olmasına rağmen ab'si çok kötü. Bu da kalitesi düşük bir dizi olduğunu gösterir. Ayrıca total tabii ki önemli grup. Totalde zirveyi aldın mı en çok izlenen dizi oluyorsun ama senin kalite grubu olan ab'yi bu kadar küçümsemeni gerçekten anlamıyorum. Ne zorun var ki ab ile.
takas ab'yi mi savunacaktı. 😱 😱 😱 Güzelmiş.Vadi'nin toteli ab'sinden yüksek diye hep ramazan da totelci, eğer durum tam tersi oldaydı şu an kendisi ab'yi savunuyo olacaktıbu kadar basit bi durum
Vadi hangi katagoride daha iyi olsaydı, inan ramazan o grubu kaale alırdı, şu an yaptığı gibi. Aşırı totel savunmasıtakas ab'yi mi savunacaktı. 😱 😱 😱 Güzelmiş.Ab yüzde 8'lik zengin züppe bir kesim(!). Takas pek ilgilenmez bence o kesimle.
Vadi olur ya bir gün ab'de yüksek çıkarsa ne olacağını düşünemiyorum.Vadi hangi katagoride daha iyi olsaydı, inan ramazan o grubu kaale alırdı, şu an yaptığı gibi. Aşırı totel savunması
Tek seferlikte yapmaz, 1 ay ve daha fazla bi ab öndeliği sonrası olurVadi olur ya bir gün ab'de yüksek çıkarsa ne olacağını düşünemiyorum.Bana burada ab'yi savunuyormuş.
O birkerelikti ondan öncesi hiç hatam yoktu incelemelerde.O kadar incelemedim ama sorun yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?