Asit baz dengesinden kaynaklı anormallik var.E hakiki sevmiyorsan buranın da anlamı kalmıyor da neyse.
Asit baz dengesinden kaynaklı anormallik var.E hakiki sevmiyorsan buranın da anlamı kalmıyor da neyse.
Kırmızı Oda ara verir bayramda Survivor'da aile ödülü olacaktı. Bayram Özel büyük ödüller olur ve yayınlanmaz bence KO.Hayret ben tam gaz devam edilir diye düşünmüştüm. Ara veren diziler olsa bile geçen senelerdeki kadar fazla olmaz diye tahmin ediyorum ama.
Kırmızı Oda'nın ara vermemesi için salavat zinciri. 🙏 Gerçi yeni yılda bile ara vermeyen kanal bayramda mı yayınlamayacak da işimi sağlama alayım.
Ay ne alaka ya Survivor Kırmızı Oda'nın yarı reytingini bile alamaz. Geçen sene dizi yoktu diye her gün Survivor vardı ama bu sene işler başka.Kırmızı Oda ara verir bayramda Survivor'da aile ödülü olacaktı. Bayram Özel büyük ödüller olur ve yayınlanmaz bence KO.
Ben olsam exxen dizilerin ikinci bölümünü yayınlardım @AseratAy ne alaka ya Survivor Kırmızı Oda'nın yarı reytingini bile alamaz. Geçen sene dizi yoktu diye her gün Survivor vardı ama bu sene işler başka.
Bir de ön izleme verdiler daha gece, yuh. Halbuki iki diziyi de yayınlasalar yararlarına.Akrep ve Menajerimi Ara'nın da yeni bölümleri ekrana gelemeyecek.
Konu güncel.
Bayramda kim oturup dram dizisi izlesin.Ay ne alaka ya Survivor Kırmızı Oda'nın yarı reytingini bile alamaz. Geçen sene dizi yoktu diye her gün Survivor vardı ama bu sene işler başka.
Teknik olarak hala kapanmada olduğumuz için reytingler o kadar düşmez ve dizi izleyen olur diye düşünüyorum. Survivor'ın çift haneli reyting alması imkansız.Bayramda kim oturup dram dizisi izlesin.
Dizilerden beni artık soğutan nedenlerden biride bu konu artık. İzlemek istesem de izlemiyorum.Teknik olarak hala kapanmada olduğumuz için reytingler o kadar düşmez ve dizi izleyen olur diye düşünüyorum. Survivor'ın çift haneli reyting alması imkansız.
Ayrıca Twitter'da Son Yaz fanlarının Kırmızı Oda da yayınlanmazsa reytinglerimiz iyice artar, zirveye yerleşiriz diye hesaplar yaptığını da görünce iyice gıcık oldum şu ergenlere gününü göstermek lazım.
lütfen yarışmada olmasın.Kanalların dizileri yerine ne yayınlayacaklarını çok merak ediyorum. Dizi yerine film yayınlayan her kanal çeşitli küfürler eşliğinde rencide edilmelidir.
Sen Arka Sokaklar olmazsa 3 grupta zirvede yer alırız şahane olur diyince bir şey yok, Son Yaz izleyicileri seninle aynı şeyi talep edince "gıcık ergenler" diyorsun. Ne kadar hastalıklı bir kişiliğe sahipsin. @ÖzgürTeknik olarak hala kapanmada olduğumuz için reytingler o kadar düşmez ve dizi izleyen olur diye düşünüyorum. Survivor'ın çift haneli reyting alması imkansız.
Ayrıca Twitter'da Son Yaz fanlarının Kırmızı Oda da yayınlanmazsa reytinglerimiz iyice artar, zirveye yerleşiriz diye hesaplar yaptığını da görünce iyice gıcık oldum şu ergenlere gününü göstermek lazım.
Maç mı var?Aklı olan kanal Salı günü dizi yayınlamaz.
Bütün maçlar var.Maç mı var?
Bitseler de kurtulsak.Bütün maçlar var.
keşke devam etse hep. Similleri çıksın.Bitseler de kurtulsak.
Aynı duyguyu diziler için hissediyorum.Bitseler de kurtulsak.