Film yerine oturup 2 saat dizi izleyecek kişi bilmiyorum ben.Boşluk zamanı her dizi rağbet görür.
Film yerine oturup 2 saat dizi izleyecek kişi bilmiyorum ben.Boşluk zamanı her dizi rağbet görür.
Baraj'ı izlemişlerdi zamanında, hatta 8 reyting almıştı.Film yerine oturup 2 saat dizi izleyecek kişi bilmiyorum ben.
Baraj bayramda mı yayınlandı? 😱Baraj'ı izlemişlerdi zamanında, hatta 8 reyting almıştı.
Hayır canım da bu bayram, bayram gibi olmayacak ki.Baraj bayramda mı yayınlandı? 😱
Bilmiyorum, ama Star'ın bu akıllılığı edeceğini de sanmıyorum pek.Hayır canım da bu bayram, bayram gibi olmayacak ki.
Akıl denen şey o kanalın yöneticilerinde yok da bir ihtimal ümitliyim.Bilmiyorum, ama Star'ın bu akıllılığı edeceğini de sanmıyorum pek.
Cenaze gibi olacak diyor, online mevlidi varmış.Hayır canım da bu bayram, bayram gibi olmayacak ki.
Yoklama bile alıyorlarmış.Cenaze gibi olacak diyor, online mevlidi varmış.
Tavuklu pilav ve ayran Tatlı olarakta tulumba veya baklava.Yoklama bile alıyorlarmış.
Yeme de yanında yat.Tavuklu pilav ve ayran Tatlı olarakta tulumba veya baklava.
Benim tereyağına karşı alerjim var.Zeytinyağlı olursa okeyim.Yeme de yanında yat.
E yaparız sana bi güzellik.Benim tereyağına karşı alerjim var.Zeytinyağlı olursa okeyim.
Gerçekten bak anında midem bulanıyor.Bir de hakiki zeytinyağı damak tadıma pek uymuyor ama annem yemekte kullanınca yemek durumda kalıyorum.Sen ne düşünüyorsun?E yaparız sana bi güzellik.
Yağ konusunda herhangi bir sıkıntım yok da hazır zeytinyağı tüketmiyorum en azından evde. Burada bağı bahçesi olanlar zeytinyağı yetiştirip sonra yağını çıkarttırıyor da bu şişelerin veya kapların bitmesine yakın tadı aşırı kötü oluyor.Gerçekten bak anında midem bulanıyor.Bir de hakiki zeytinyağı damak kadar tadıma pek uymuyor ama annem yemekte kullanınca yemek durumda kalıyorum.Sen ne düşünüyorsun?
Evde margarin mi tüketiyorsun?Yağ konusunda herhangi bir sıkıntım yok da hazır zeytinyağı tüketmiyorum en azından evde. Burada bağı bahçesi olanlar zeytinyağı yetiştirip sonra yağını çıkarttırıyor da bu şişelerin veya kapların bitmesine yakın tadı aşırı kötü oluyor.
Yok, genel olarak zeytinyağı ama margarin yerine tereyağı da tercihimiz.Evde margarin mi tüketiyorsun?
Aman Allah korusun.Midemi eline vermek istemem.Yok, genel olarak zeytinyağı ama margarin yerine tereyağı da tercihimiz.
Yok canım dedim ya sana özel margarinli yaparız veya zeytinyağlı.Aman Allah korusun.Midemi eline vermek istemem.
Maceraya kalkmayalım zeytinyağına fitim.Hem Ege bölgesinde tereyağını ne yapayım?Yok canım dedim ya sana özel margarinli yaparız veya zeytinyağlı.
E hakiki sevmiyorsan buranın da anlamı kalmıyor da neyse.Maceraya kalkmayalım zeytinyağına fitim.Hem Ege bölgesinde tereyağını ne yapayım?