Bayern Münih - Beşiktaş | ŞL 2.Tur Yorum Konusu

Ee diyorum da eğlencesine diyorum ben onu. İki tarafa da bir sempatim yok, sadece maçı izliyorum. Sen de mi başladın alınganlığa.

Maçı ben de eğlencesine izliyorum fakat Münih e ezelden beri sempatim vardı, Avrupa'da Barça dan sonra ikinci takımım. Futbol milliyetçisi değilim kulüpler bazında, Münih i tutmamdan doğal ne var peki? :A

+5:0 için iddia mı oynadın, ne bu istek?

Tempodan 6.5 üst oynadım yarınki maçlar da var ama olsun :A

Maçı ben de eğlencesine izliyorum fakat Münih e ezelden beri sempatim vardı, Avrupa'da Barça dan sonra ikinci takımım. Futbol milliyetçisi değilim kulüpler bazında, Münih i tutmamdan doğal ne var peki? :A

Avatarın Alman, tuttuğun takım Alman; dur tahmin edeyim, soy ağacında Alman çıktın.

O zaman haklısın :A Ben Real Madrid'i tutuyorum Madrid oynasa onları desteklerdim mesela ama bu maçta tarafsızım :A

Ha bu arada @Harunnn60 ben öyle 9-10 atarlar falan demedim 5-1 dedim tahmin olarak. Tahminimin ne kadar objektif ve isabetli olduğunu görüyor musun şimdi :A