Bayern Münih, Barcelona'yı Ezdi Geçti!

1597433641938.png

Bu kadro kurulmazsa Barcelona 1-2 yıl içinde Villareal seviyesine döner. Şu kadroyu kursun eski günlerine hemen dönersss

Bayern Münih'de bir gevşeme görüyorum. Alman disiplinine yakışmıyor böyle hareketler...

Aslında her şey tam olarak beklenildiği gibi oluyor ama Barcelona bu kadar aciz olmamalı, oynamamalı. Vallahi billahi içim acıdı. Yönetimden başlanarak, teknik direktör ve kadronun büyük bölümü değişmeli... Peki yaşanır mı? Hiç sanmıyorum, olan Messi’ye olacak maalesef.

Aslında her şey tam olarak beklenildiği gibi oluyor ama Barcelona bu kadar aciz olmamalı, oynamamalı. Vallahi billahi içim acıdı. Yönetimden başlanarak, teknik direktör ve kadronun büyük bölümü değişmeli... Peki yaşanır mı? Hiç sanmıyorum, olan Messi’ye olacak maalesef.
Messi aklı varsa ya Kante, Neymar, Mbappe gibi 3-4 yıldız alın ben gidiyorum der.
Bu arada come to Fifa hocamsss maç geçti zaten :A

Messi aklı varsa ya Kante, Neymar, Mbappe gibi 3-4 yıldız alın ben gidiyorum der.
Bu arada come to Fifa hocamsss maç geçti zaten :A

Hocam transferle olacak iş değil ya, önce yönetimin değişmesi gerekiyor. Sonra da kaliteli bir teknik direktör gelmeli. Yoksa ne kadar transfer yapsalar boş. Pep, Klopp ayarında bir hoca olsa bu takım bu durumda olmazdı bence her şeye rağmen.

FIFA biraz daha sonra. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx