Bayern Münih, Barcelona'yı Ezdi Geçti!

Barcelona adına asıl acı olan kendi sahasında 8-2 yenilmesi değil; maçtan önce ''8-2 yenilecekler'' denilse, çok da şaşırtmayacak hale gelmesi...

Disiplin yine acımamış, zamanında Brezilya'ya acımadığı gibi...

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Bu başlık biraz sert değil mi Sherlock? bilmesem Barcelona yenildi diye sevindin sancağım :A "büyük fark", "maçta gol yağmuru" gibi eklemeler yapılacakken ezdi geçti sert olmuş :A

Bu başlık biraz sert değil mi Sherlock? bilmesem Barcelona yenildi diye sevindin sancağım :A "büyük fark", "maçta gol yağmuru" gibi eklemeler yapılacakken ezdi geçti sert olmuş :A
Hayır,tam yerinde bir başlık olmuş.Yoldaşım işini bilir. 😎

• Güldürdün
Reactions: Dosi

8 yiyen bir takımdan bahsediyoruz Dosi hanım, bu başlık az bile. :A “Gol Yağmuru” falan 4-5 gol için kullanılır, burada gol yağmurundan öte bir şey var...

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
75 dakika 10 kişi oynayıp biz bile 5 yedik. Bu durumda Beşiktaş>Barcelona :A Barcelona cidden bitmiş. Buraya kadar nasıl geldi o da ayrı konu. Keşke Bayern kaçırmayaydı da bizim rekor bozulaydı.
Vay bee, kim derdi ki Barcelona-Bayern maçında Beşiktaşlılar bizim rekor kırılabilir mi acaba diye heyecan yapacaklar :A Yalnız gelecek sezon Bayern'in canı isterse grupta mesela 4. torba takımına karşı falan çok çok rahat bir şekilde kırar bu rekoru. Olay kendilerinde bitiyor tamamen :A

Barcelona adına asıl acı olan kendi sahasında 8-2 yenilmesi değil; maçtan önce ''8-2 yenilecekler'' denilse, çok da şaşırtmayacak hale gelmesi...

Disiplin yine acımamış, zamanında Brezilya'ya acımadığı gibi...
Ben de diyorum bu Tols nerelerde, ŞL maçları oynanıyor görünmüyor ortalıkta :A Maçı izlemedin mi sen? :D

Vay bee, kim derdi ki Barcelona-Bayern maçında Beşiktaşlılar bizim rekor kırılabilir mi acaba diye heyecan yapacaklar :A Yalnız gelecek sezon Bayern'in canı isterse grupta mesela 4. torba takımına karşı falan çok çok rahat bir şekilde kırar bu rekoru. Olay kendilerinde bitiyor tamamen :A

Ben de diyorum bu Tols nerelerde, ŞL maçları oynanıyor görünmüyor ortalıkta :A Maçı izlemedin mi sen? :D
İzlerken erişim engeli gelmiş maça (?) tamamını canlı izleyemedim, halbuki yaşım da tutuyor neden böyle yaptılarsa artık. :A

Aaah ah buraya yazacağım çok şey var da yazmıyorum... Messi kralım derhal bu çöp kulübü terk etmeli diyip noktalamak istiyorum...