- Reaksiyon puanı
- 41,082
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Arada iş kazaları mutlaka olur ama genel kaideyi değiştirmez
Ajax bütün oyuncularını saçıyor mu ya, kimmiş o gelen![]()
Şiir gibi oynuyor bugün. Tarzı tam Xavi'yi andırıyor zaten. Tekniği, pasları, tiki takaya olan uyumu, Messi ile uyumu. Çok iyi keşif. De Jong da Iniesta görevi görürse Rakitic kanserinden kurtuluruz ve yeni ikiliyi yaparız. Sonrası önümüz açık...Arthur da çok iyi be adaşım, iyi hatırlattın.![]()
Ama benim attığım daha yakın tarihArada iş kazaları mutlaka olur ama genel kaideyi değiştirmezMesele Brezilya’da Brezilya’ya şunu yapabilmek
![]()
Şiir gibi oynuyor bugün. Tarzı tam Xavi'yi andırıyor zaten. Tekniği, pasları, tiki takaya olan uyumu, Messi ile uyumu. Çok iyi keşif. De Jong da Iniesta görevi görürse Rakitic kanserinden kurtuluruz ve yeni ikiliyi yaparız. Sonrası önümüz açık...
Valverde Messi sayesinde bu takımda kalabiliyor yoksa bu takımın hocası değil. Bu sene Şl alamazsak hele kesin kovulması lazım.Bu takım bir ara Rakitic, Arda Turan falan transfer ediyordu adaşım bak aklıma geldi. Sonra neden Barça kupa kazanamıyor.Sonunda adam akıllı transferler yapılmaya başlandı tekrar, defansa da takviye yapılırsa seneye bambaşka bir Barça izleriz. Yalnız şu Valverde gitmeli.
![]()
Valverde Messi sayesinde bu takımda kalabiliyor yoksa bu takımın hocası değil. Bu sene Şl alamazsak hele kesin kovulması lazım.![]()
Keşkeee ama o kapı kapalı gibi duruyor. Pep hocam kesin konuşuyor dönmeyeceğim diye...Aynen öyle, ne eksik ne fazla. Messi kötüyse takımın ne taktiği var ne bir şeyi, Messi yoksa sahaya çıkmasa daha iyi zaten. Guardiola seneye geri gelse keşke.![]()
Van Dijk çaktı kafayı helal be![]()
Firmino'nun asistiyle Salah da atsın, sonra keyfimize bakalım.Dünyanın en iyi stoperi, anlık olarak.![]()
Liverpool stoperlerinin biri Allah'ın lütfu diğeri Allah'ın cezasıDünyanın en iyi stoperi, anlık olarak.![]()
Salah çok kötü yalnız bugün, pek umudum yok ama bitirişi yaparsa güzel olurFirmino'nun asistiyle Salah da atsın, sonra keyfimize bakalım.![]()
Tam bunu derken girdi pozisyona, bir an heyecanlandım itiraf edeyimSalah çok kötü yalnız bugün, pek umudum yok ama bitirişi yaparsa güzel olur![]()
Rahat gelmeye başladık ceza sahasına, atarız şimdi.Salah çok kötü yalnız bugün, pek umudum yok ama bitirişi yaparsa güzel olur![]()
Liverpool stoperlerinin biri Allah'ın lütfu diğeri Allah'ın cezası![]()
Firmino'nun asistiyle Salah da atsın, sonra keyfimize bakalım.![]()