Bayanların küfretmesini Nasıl karşılıyorsunuz?

Bayanların küfretmesini Nasıl karşılıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    38
Bir insanın küfretmesi onu çok aşağıya çeker, insan olan etmez demek istiyorum. :D

erkeğin küfür etmesi yine kabul edilebilir ama kıza hiç yakışmıyo gerçi benim küfürle falan işim olmaz Allah a şükür :D

erkeğin küfür etmesi yine kabul edilebilir ama kıza hiç yakışmıyo gerçi benim küfürle falan işim olmaz Allah a şükür :D

"La" kelimesini de sayabiliriz bence küfür olarak. :D Bana o kelime bir şeyin kısaltılması gibi geliyor ve bence o şey de hoş değil. :D

kadın dediginin kadın gibi hanım hanımcık davranması gerekir. dogru olan budur. o yuzden kadına, küfür, alkol, sigara vb konusmalar kessinlikle ve kesinlikle yakısmaz

kadına kadın gibi olmak yakışırmış alkol sigara küfür vb. yakışmazmış şu erkekler kendidlerini ne sanıyo hiç anlamıyorum

ya ama sinirlenince çıkıyo ağızdan :D yada çok küfür eden biriyle konuştuktan sonra seninde diline yapışıyo :D

yolda birisi asıldı laf attı diyelim canım kardeşim laf atmayı kesip uzaklaşır mısın yanımdan? :)
Demek yerine "lan oğlum defol git" diye konuya girer ve vazgeçmesini sağlarsın mesela hanım hanımcık olmak bazı konularda olmuyor :D