Bayanların küfretmesini Nasıl karşılıyorsunuz?

Bayanların küfretmesini Nasıl karşılıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    38
benim kizlarda igranc buldugum seylerin basinda küfür geliyo... sonrada tükürmeleri... bu iki seyleri yapanlar benim icin bayan degil hanzonun tekidir yani... böyle seyleri anca görgüsüzler yapar... erkeginde tükürenini sevmem... ama kadin dedigini biraz narin olur...bazen görüyom zaten bölyelerini kafayi yiyom... ihhh igrenc

benim kizlarda igranc buldugum seylerin basinda küfür geliyo... sonrada tükürmeleri... bu iki seyleri yapanlar benim icin bayan degil hanzonun tekidir yani... böyle seyleri anca görgüsüzler yapar... erkeginde tükürenini sevmem... ama kadin dedigini biraz narin olur...bazen görüyom zaten bölyelerini kafayi yiyom... ihhh igrenc

bende katılıyorum kız dediğin hanım hanımcık olacak

kız arkadaşın sana böle saysın biraz o zaman rahatların çünkü sen küfür yemeden anlamıon.....:D
süpersin anıl😀d😀d😀d

kesinlikle katılıyorum...

ehueheueh nolmus burda konu nereye gelmis yaa:d Valla kiz bulunur belki kufur etmiyen (ornek ben:D) ama erkek biras zor sanirim en azindan benim karsima hic cikmadi:X varmi ole birisi yaa😕

valla ben küfür ederim(beni seven böle sevsin) kızlarında küfür etmesi çok sempatik geliyo bana ama tükürmesini iğrenç buluyorum zaten hiç karşıma çıkmadı lama gibi tüküren kız