Bayülgen'den Muhteşem Yüzyıl İsyanı!

adamdan bıktılar artık kanal d den kovuldu geldi küçük kanala şov yapıyor:D

Kanal D'den kovulma bu 1.
Kendi isteğiyle TV8'e geçti bu 2.

İstese şu an 5 programla kazandığı parayı gecede tek programla kazanabilir.Teklif alıyor anlayacağın😉

Artı olarak aveanın yeni reklam sesi.

kusura bakma da her yazar farklı söyülüyor 1.5 sene diyen tarihçiler dizinin karşıtlarının dayanağı.benim okuduğum kitapta 11 sene seferde diyor
yani sonuçta bilinmiyor tam olarak ve de kurgulanıyor gerçek hayatıymış gibi bakarsan tabi eleştirirsin

Osmanlı tarihi bu adam sefer yapmadan nasıl Avrupa'ya hükmedebilir? hemde seferlerin başında bizzat kendi bulunmuştur. Tek bir kitap okuyup böyle böyle diyemezsin çoğunluk neden yalan söylesin? Osmanlı dönemini çok seven bir insanım özellikle Fatih, Yavuz, Bayezit, Kanuni. Böyle önemli padişahları böyle gördükçe tarihten soğuyorum. Ve şu an ki çocuklara da bu gösteriliyor eski padişahlar kadın düşkünü, içkicinin tekiydi. Ben şanlı tarihimi böyle görmek istemiyorum kusura bakma. :GDG:

Not: Okan'n tek haklı olduğunu da düşünen ben değilim gördüğün gibi. :d

edit:muhteşem yüzyılı izlememe rağmen anlatılan çoğu şey gerçeği yansıtmıyor olduğunun farkındayım sadece izlemekten zevk alıyorum bukadar kör savunmaya gerek yok :D

mesajı düzenle diyeceğime kendimden alıntı yapmışım :d

bende bir kere böyle yapmıştım, hemen düzelttim. Allah'tan Çağlar falan görmedi yoksa dilinden kurtulamazdım. :d

Osmanlı tarihi bu adam sefer yapmadan nasıl Avrupa'ya hükmedebilir? hemde seferlerin başında bizzat kendi bulunmuştur. Tek bir kitap okuyup böyle böyle diyemezsin çoğunluk neden yalan söylesin? Osmanlı dönemini çok seven bir insanım özellikle Fatih, Yavuz, Bayezit, Kanuni. Böyle önemli padişahları böyle gördükçe tarihten soğuyorum. Ve şu an ki çocuklara da bu gösteriliyor eski padişahlar kadın düşkünü, içkicinin tekiydi. Ben şanlı tarihimi böyle görmek istemiyorum kusura bakma. :GDG:

Not: Okan'n tek haklı olduğunu da düşünen ben değilim gördüğün gibi. :d

çoğunluk değil ikisini de söyleyen denk mşktarda yazar var
şu ana 5-6 kere sefere gitti dizide sadece uzun tutmadılar sürelerini o kadar olması gerekn savaş ve seferler oldu

Ben daha fazla tartışmıyorum.Okan'ı seven vardı sevmeyen vardı.Sevmeyen saygı gösterir olur biter.Uzatmaya gerek yok:)

harbiden ya :d bi kere 5 gün tv ye çıkması bile olay adamın :D herkese hitap eden bir insan değil ayrıca okan tabikide reytingleri çok yüksek olamaz ama adamı netten takip edersen nasıl olduğunu anlarsın bi bakıma hani kvp cilerin verdiği şu örnek okan içinde verilebilir twitterda takipçi sayısına bak

harbiden ya :d bi kere 5 gün tv ye çıkması bile olay adamın :D herkese hitap eden bir insan değil ayrıca okan tabikide reytingleri çok yüksek olamaz ama adamı netten takip edersen nasıl olduğunu anlarsın bi bakıma hani kvp cilerin verdiği şu örnek okan içinde verilebilir twitterda takipçi sayısına bak

Okan'ı çizgi film seslerinde seviyorum ses tonunu falan. Sohbetleri falanda güzel sadece fazla sivri dilli. :d

Ayrıca emre o zamanlar bir sefer o kadar kısa süre de yapılamazdı, at üzerinde ya da yürüyerek gidiyorsun koca ordu ve de kılıçlarla savaşıyorsun yani savaşlar öyle 1-2 sene de bitmezdi seneler süren savaşlar olmuştur. :GDG: tarihimde savaşları görmek istiyorum bu nedenle Fetih 1453'ü beğendim. :GDG:

Kanal D'den kovulma bu 1.
Kendi isteğiyle TV8'e geçti bu 2.

İstese şu an 5 programla kazandığı parayı gecede tek programla kazanabilir.Teklif alıyor anlayacağın😉

Artı olarak aveanın yeni reklam sesi.

o okan bayülgenin neden ayrıldığını anlattığı videoya göre bu adama hayatta güvenmem

okan show yapio ama kim izlio acaba kendi kasetlerini koyup koyup kendimi izlio :D the waching I Am :D

Okan'ı çizgi film seslerinde seviyorum ses tonunu falan. Sohbetleri falanda güzel sadece fazla sivri dilli. :d

Ayrıca emre o zamanlar bir sefer o kadar kısa süre de yapılamazdı, at üzerinde ya da yürüyerek gidiyorsun koca ordu ve de kılıçlarla savaşıyorsun yani savaşlar öyle 1-2 sene de bitmezdi seneler süren savaşlar olmuştur. :GDG: tarihimde savaşları görmek istiyorum bu nedenle Fetih 1453'ü beğendim. :GDG:

tamam işte gidip gelme kısımlarını atladılar ana konu işlendi :D fetih 1453 olup olmadığı muamma bi karakter üzerine kurulu senin tarih anlayışında pek iyi değilmiş:F

okan progragımda da muhteşeme sallıyordu ki. adam haklı bende sürekli yazıyorum bu dizi tarihi dizi değil hürremin entrikaları..

okan iste şaka yapmak istemis hep böle di bu artist tavırlar nerden geldim neyim Sadece okanı çevirilerden sreki çevirdigini hatirliom umutsuz vaka okan :)))))) aa türkçe yazmısım Shrek olcak
Sen zaten neyi doğru yazdın ki.Türkçe öğretmenin kim senin?

xemrexxx' Alıntı:
.
zaten o dönemin ana konusu osmanlıda kadınlar devrini başlatmış 100 yıl boyunca devleti kadınlar yönetmiş

ne kadınları yahuu. osmanlının en çok fetih yapılan osmanlının doğal sınnırla ulaştıgı dönem.. kanuni çok kuvetli o dönemde. kimseye söz söyletmiyor. anca yaşlanınca güçten kuvetten düşünce dogan boşluk kabul etmez gerince iktidar haremin eline geçti...dizideki herşey uydurma hürremin entrika yaptıgına dair bir delil yok ortada.. hatta bazı tarihiiçiler hürremin valide sultanla çok iyi anlaştıgını bile söylüyor

Son düzenleme:
ne kadınları yahuu. osmanlının en çok fetih yapılan osmanlının doğal sınnırla ulaştıgı dönem.. kanuni çok kuvetli o dönemde. kimseye söz söyletmiyor. anca yaşlanınca güçten kuvetten düşünce dogan boşluk kabul etmez gerince iktidar haremin eline geçti...dizideki herşey uydurma hürremin entrika yaptıgına dair bir delil yok ortada.. hatta bazı tarihiiçiler hürremin valide sultanla çok iyi anlaştıgını bile söylüyor
tarih kitabı oku biraz sadece okul derslerine bakarak yorum yapma :D hürrem-mihrimah-nurnbanu-kösem
-turhan sultan ve adını hatırlayamadıklarım devleti yönetmişler 100yıl.hatta kösem gelinine yeniliyor yönetim mücadelrinde öldürülüyor