Bahaneye bak, sabahtan beri ne yaptı Şerlok beyciğim
Survivor’ın izlemediğim, geçmiş bölümlerini tamamladım.
İlk bölümde yorumlanacak bir sahne yoksa ben ne yapayımArtık ver yani, bir türlü başlayamadın.
İzledikten sonra görelim seninkiler düşecek mi, anlayalım. Gerçi inadına yüksek tutarsın.
Yorumla da görelim izlediğini.
Boş boş yattı..Uygulamaya koymak kolay iş, oraya en kötü 7 yazarım olur biter
At yalanı...Survivor’ın izlemediğim, geçmiş bölümlerini tamamladım.
Terbiyesizlerin arasında dura dura terbiye mi kalır insandaKütük bey iyice terbiyesini bozdu.@Maskeli Fedai
Terbiyesizlerin arasında dura dura terbiye mi kalır insanda
At yalanı...
Kütük dostumu terbiye sınırlarına davet ediyorum..Kütük bey iyice terbiyesini bozdu.@Maskeli Fedai
Kütük dostumu terbiye sınırlarına davet ediyorum..
Bıraaaaaak, senin içinde varmış biz açığa çıkmasına yardımcı olduk sadece.
Yıllarca efendi olduk da ne oldu. Bundan sonra yolumuz bellidir...Kütük dostumu terbiye sınırlarına davet ediyorum..
Açık açık söylüyorsun zaten 7'nin altına kötü bile olsa düşmeyeceğini.Uygulamaya koymak kolay iş, oraya en kötü 7 yazarım olur biter
Nasıl bölüm olduğunu, kaç puan verdiğini yazsan da yeterli. Böyle izlememiş gibi oluyorsun.İlk bölümde yorumlanacak bir sahne yoksa ben ne yapayım
@Sherlock gör bak, ihanet etti sana, senden önce başladı bölümlere.1x01
Hikaye nasıl ilerleyecek nereye gidecek diye merak ederek bitirmiştik. İlk bölümde tam olarak cevap alamasak da belirli cevapları belirli şekillerde aldık diyebiliriz. Dizi izlenilebilir kıvamda ilerliyor. Süresi 40 dakika civarı olduğu için sıkmıyor, akıyor. Bu bölüm hikayenin kaldığı yerden başlayıp zamanın da bir şekilde ilerlediğinin seyirciye aktarılmasıyla dizi bazı detayları atlamadığını gösteriyor aslında.
33 dakika mevzusu, mürettebatın psikolojik durumu, karakterler arasındaki diyaloglar, hikayenin temposu ve ilerleyişi bu bölümde tadında ve ilgi çekiciydi. Başarılı bir şekilde aktarılmış her şey. Resmen o bilgi ekranında yazan 130 küsür saat geçmiş ve 237 tane sıçramayı yapmışlar gibi hissettim. Yani atmosfer ve oyunculuklar gerçekten başarılı olmuş.
Gaius ve Number Six dizinin gerçekten en ilgi çekici kısımları arasında yer alıyor. O mevzunun Gaius'un psikolojisinde gezdiği durumu şu aşamada en akla yatkın geliyor. Aslında Number Six'in söylediği tüm şeyleri Gaius düşünüyor gibi düşünülür normalde. Ama diğer taraftan Number Six'in verdiği bilgiler Gaius'un algısının ötesinde olan bilgiler. Yani Cylonlar hakkında bu kadar bilgiyi Gaius bilemez diyoruz. Bu da o mevzunun mini seride konuşulduğu gibi Numer Six'in Gaius'a çip gibi bir şey yerleştirmiş olma ihtimalini yükseltiyor. Bakalım nereye varacağız oradan. Müzik de giriyor ve o sahneler gerçekten keyifli bir hale geliyor. Keza Gaius'un iç çekişmesi, Tanrı ile olan münasebeti, insanlıkla ilgili verilen mesajlar. Gerçekten ilgi çekici mesajları da var dizinin. Bakalım daha ileride nereye varacağız bu mevzudan.
8.5/10
1x02
Artık Cylonlar'ın olaya aktif şekilde dahil olduğunun görüldüğü bir bölümdü. Boomer üzerinden hikaye ilerleyecek, iki tarafta da böyle olacak gibi şu aşamada. Caprica şehrinde Helo hikayesi üstünden içeri sızmaları yaşanacak. Ama buradaki Boomer ne olacak bilinmez. Klon mevzusunun sayısı bilinmiyor. Net bir bilgi yok o kısımda. Keza klonların hepsinin aynı bilince sahip olup olmadığı bilinmiyor. Uyanmayı bekleyen Cylon mevzusu burada önemli. Eğer uyanmayı bekleyen bir Cylon'sa diğer klonlarla aynı bilinçte mi oluyor mesela. Garip soru işaretleri var, ileride cevaplanması kesin tabi bunların.
Gemideki Boomer'ın uyandığını gördük. Ya da insan bilinci ile Cylon bilinci arasında karışmış da olabilir. Sanki hatırlamıyor gibi yaptıklarını. Ya da bunun üstünden rol yapıyor da olabilir ki bu daha olası. Belki de gemideki Boomer bir şekilde özgür bilincini kazanmış ve insanlığın tarafında yer alacak ilerde. Bu gibi şeyler de olabilir. Veya bu Cylon'ların net bir şekilde hizmet ettiği bir lider var mı acaba. Bu da şu aşamada bilinmiyor tabi daha çok erken.
Su mevzusu da şu an belirsizliğini koruyor. Plan olma ihtimali de var o kısmın. İnsanlık sayı olarak oldukça az kalmış durumda. İleriki bölümlerde karakterler arası ilişki ve insanlığın yaşaması için belirli gelişmeler izleyeceğiz muhakkak. Yani romantizmin de olması kaçınılmaz. Zaten dizi bunu mini seride gösterdi, burada da devam ediyor. Cara ile Gaius arasındaki diyaloglar oldukça ilgi çekiciydi doğrusu. Lee ile Cara olacaktır diyoruz ama ben Gaius'la daha çılgın olurlar diye geçirdim bu bölümde. Bekleyip göreceğiz artık.
8/10
Güya leş adaşım da dün başlayacaktı ama başlamadı.@Sherlock gör bak, ihanet etti sana, senden önce başladı bölümlere.
Bence son gün sınav çalışan üniversite öğrencisi gibi, o da son gün bütün bölümleri izleyip ders verecek hepimize.Güya leş adaşım da dün başlayacaktı ama başlamadı.Benim başladığımı görüp dayanamayıp o da başlar zaten kısa sürede.
Yok yok adaşım muhakkak izler bugün yarın sen merak etme...Bence son gün sınav çalışan üniversite öğrencisi gibi, o da son gün bütün bölümleri izleyip ders verecek hepimize.
Büyük ihtimalle izlemeyi bırakabilirim bu sezon bittikten sonra. İzlerken aşırı derecede sıkılıyorum çünkü. Tabii dizi sonlara doğru güzelleşirse, belki şans verebilirim diğer sezonlar için.Yok yok adaşım muhakkak izler bugün yarın sen merak etme...
Ben sıkılacağımı sanmıyorum tam benlik diziymiş.Büyük ihtimalle izlemeyi bırakabilirim bu sezon bittikten sonra. İzlerken aşırı derecede sıkılıyorum çünkü. Tabii dizi sonlara doğru güzelleşirse, belki şans verebilirim diğer sezonlar için.
Bana göre değilmiş, bunu sekizinci bölümde net bir şekilde anladım, bırakıyorum. İçinizden biri devralabilir konuyu.Ben sıkılacağımı sanmıyorum tam benlik diziymiş.Bırakmam mümkün değil, bitireceğim gibi duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?