Gaz vermiyorum ki, "izleyemezsin" diyorum. Bıraktın bu işleri çünkü, daha fazla uğraşamazsın, yaşlandın artık.
iyi deneme ama yemezler

Enerjimi seneye Oscar etkinliğine saklıyorum
 
Reactions: Araf
Reactions: Araf and Dosi
Direk beni alıntılayıp dedinya. Duvara mi söyledin sanki

Ben daha ağırını söylerdimde BÜYÜKLÜK bende kalsin😎
Mesele bunu üstüne alınıp kabullenmen. Neyse, konudan çok saptık, geriye dönelim konuya ama sen diziyi izlemediğin için dönemeyeceksin ayrı konu.
 
1x1

Dizi mini serinin kaldığı yerden hız kesmeden devam ediyor. İlk bölüm yine oldukça hareketli geçti.

33 dakikada bir yolcu gemilerini sıçratırken bir geminin kaldığını öğrendik. Cylonların kontrolünde olan bir gemi. Başkanla konuşmaya gelmek istemelerinin ardından Gaius stres içine girdi
O gemiyi alsalar büyük bir sıkıntıya girerlerdi, gemiyi yok ederek zorlu ama doğru bir karar verdikleri görüldü.

Cylon istilasındaki Caprica'da bulunan Helo'yu da Boomer kılığındaki bir Cylon başka bir Cylon'u öldürerek tuzağa düşürmeyi başardı. O durumu kullanarak insanların arasına sızabilirler gibi görünüyor.

8.5/10
 
Altyazı olayını çözebildin mi bari. Bu şekilde çok zorlanırsın çünkü, iyice adapte olmakta zorlanırsın diziye bu sefer.
 
Bu arada "yine" kısmı garip oldu, sanki dizinin öncesi varmış gibi. Mini dizi var da, dördüncü sezonun ilk bölümü olduğu için, ilk hareketlilik oluyor. Dur tamam, bozmayayım seni.
 
Reactions: MasacRE
Bu arada "yine" kısmı garip oldu, sanki dizinin öncesi varmış gibi. Mini dizi var da, dördüncü sezonun ilk bölümü olduğu için, ilk hareketlilik oluyor. Dur tamam, bozmayayım seni.
Yahu bundan önce iki bölüm daha izlemedik mi sonuçta, onlar da bu diziye dahil değil mi
 
Reactions: Araf
1x2

Boomer'ın damga vurduğu bir bölüm oldu. Hem Galactica'daki hem de Caprica'daki versiyonu işlerini yürütüyor istediği gibi.

Su depolarını patlatarak su stoklarını azalttılar Galactica'nın. İçeriden zarar verebiliyorlar istedikleri gibi. Suyun yokluğu çok zor duruma sokar oradakileri. Bir gezegende su buldular ama onu yakalayan da Boomer'dı sonuçta, o yüzden o da cylonların bir planı olabilir.

7.5/10

1x3


Geçen bölüm buldukları su dolu gezegende buzu çözüp suya ulaşabilmek için çok fazla adam ihtiyacı oldu. Bu noktada mahkumları serbest bırakma fikri ortaya atıldı. O andan itibaren hem yer yer aksiyonu olan heyecanlı sahneler izledik, hem de çok güzel mesajlar verildi.

Lee "Apollo" Adama şu andan itibaren adamımdır. Oradaki durumu müthiş kontrol etti ve Roslin'e de mesajını verdi. O koltukta oturmaya devam edecekse bu ancak seçimle olabilir. Ya 7 ay sonra seçim yapıp kazanırsa görevine devam edecek ya da veda edecek o koltuğa.

8.5/10