Gaz vermiyorum ki, "izleyemezsin" diyorum. Bıraktın bu işleri çünkü, daha fazla uğraşamazsın, yaşlandın artık.Gaza gelen biri değilim. Yanlış yoldasın@Sherlock
iyi deneme ama yemezlerGaz vermiyorum ki, "izleyemezsin" diyorum. Bıraktın bu işleri çünkü, daha fazla uğraşamazsın, yaşlandın artık.
Tamam ihtiyar, enerjiye ihtiyacın olacak daha. Sen de haklısın.iyi deneme ama yemezler
Enerjimi seneye Oscar etkinliğine saklıyorum
Aynen öyle ufaklıkTamam ihtiyar, enerjiye ihtiyacın olacak daha. Sen de haklısın.
İhtiyara söz işlemez, unutma bunu.@Dosi hanım söz konusu olduğu zaman bu taktiklerin hiçbiri işe yaramıyor.
@Sherlock yönetim sinek avladığı zaman haber ette rapor edeceğim bir kaç mesaj varİhtiyara söz işlemez, unutma bunu.
Alındı üstüne, demek ki gerçekten ihtiyarmış.@Sherlock yönetim sinek avladığı zaman haber ette rapor edeceğim bir kaç mesaj var
Tamam ihtiyar, enerjiye ihtiyacın olacak daha. Sen de haklısın.
Direk beni alıntılayıp dedinya. Duvara mi söyledin sankiAlındı üstüne, demek ki gerçekten ihtiyarmış.
Mesele bunu üstüne alınıp kabullenmen. Neyse, konudan çok saptık, geriye dönelim konuya ama sen diziyi izlemediğin için dönemeyeceksin ayrı konu.Direk beni alıntılayıp dedinya. Duvara mi söyledin sanki
Ben daha ağırını söylerdimde BÜYÜKLÜK bende kalsin😎
Altyazı olayını çözebildin mi bari. Bu şekilde çok zorlanırsın çünkü, iyice adapte olmakta zorlanırsın diziye bu sefer.1x1
7.0/10
Dizinin dezavantajlarından biri de günümüze eski olması ve çok çeşitli türlerİ olduğu için alt yazı bulmanın mesele haline gelebilmesi. Tabletten izlediğim için istediğim siteden indir yapıştır olmuyor, MX Player’den otomatik çevrimiçi indir seçeneği ve çıkan listeden seçmek vb.
Özetle sadece mini sezona dair alt yazılar ortalığı kapladığı için değil Türkçe, İngilizcesini bile bulamadım ve hayatımda ilk defa alt yazısız bir dizi bölümünü izlemek zorunda kaldım. Bu yüzden bu gereksiz ayrıntıyı biraz uzattım, seneler sonra ilk alt yazısız izlediğim şey neydi sorusu akılda kalmış olur. Ama gel gelelim 0.9 hızda izlememe rağmen diyalogların %30-40’ını anca kapabildim. Kulaklıkla sesi açarak izlemek de baş ağrısına neden oldu. Ama görüntü olduğu için bölümün çoğunluğuna ayak uydurabildim, özellikle sarışın hatun kesinlikle dizideki en berrak konuşan karakter. Askeri ekip ise korkunç.
Dizinin genel hikayesi yine çok yavaş aktı ve yer yer sıktı. İlerleyen bölümleri mutlaka en azından ing alt-yazıyla izleyeceğim ama 5.bölümden sonrasını görebilir miyim şimdilik emin değilim. 5.bölüme kadar 8.5 ve üstünde puan vereceğim bir bölüm çıkarsa devamı gelir büyük ihtimalle, ama çıkmazsa zor.
Bölümde sürekli bir doktorun adı geçti ve doktor Baltazar onunla zamanında savunma bakanlığında çalışmış sanırım. O doktor kim, daha önceki bölümlerde gördük mü, ölü mü diri mi orayı kaçırmış olabilirim? @Araf
Bu arada dizideki şu müziğe bayılmakla birlikte, geri kalan müzikleri ise gerçekten iç bayıyor. Yer yer töre dizisi yer yer Sırlar Dünyası müzikleri tadında. İlerleyen bölümler böyle değildir umarım.
Bu arada "yine" kısmı garip oldu, sanki dizinin öncesi varmış gibi. Mini dizi var da, dördüncü sezonun ilk bölümü olduğu için, ilk hareketlilik oluyor. Dur tamam, bozmayayım seni.1x1
Dizi mini serinin kaldığı yerden hız kesmeden devam ediyor. İlk bölüm yine oldukça hareketli geçti.
33 dakikada bir yolcu gemilerini sıçratırken bir geminin kaldığını öğrendik. Cylonların kontrolünde olan bir gemi. Başkanla konuşmaya gelmek istemelerinin ardından Gaius stres içine girdiO gemiyi alsalar büyük bir sıkıntıya girerlerdi, gemiyi yok ederek zorlu ama doğru bir karar verdikleri görüldü.
Cylon istilasındaki Caprica'da bulunan Helo'yu da Boomer kılığındaki bir Cylon başka bir Cylon'u öldürerek tuzağa düşürmeyi başardı. O durumu kullanarak insanların arasına sızabilirler gibi görünüyor.
8.5/10
Yahu bundan önce iki bölüm daha izlemedik mi sonuçta, onlar da bu diziye dahil değil miBu arada "yine" kısmı garip oldu, sanki dizinin öncesi varmış gibi. Mini dizi var da, dördüncü sezonun ilk bölümü olduğu için, ilk hareketlilik oluyor. Dur tamam, bozmayayım seni.
İkisi ayrı bir dizi olarak değerlendirildiği için dahil olmuyor aslında.Yahu bundan önce iki bölüm daha izlemedik mi sonuçta, onlar da bu diziye dahil değil mi
Mini dizinin devamı olduğu için gayet de oluyorİkisi ayrı bir dizi olarak değerlendirildiği için dahil olmuyor aslında.
Mini dizi aslında film sayılır. İki bölümlük mini dizi garip geliyor bana.Mini dizinin devamı olduğu için gayet de oluyor
Ben zaten işimi 2 günde hallederim tek tek izlemem...Sen tek izliyorsun galiba1 tane @Tolstoyevski yorumu var.
1 mayıs mi? ozaman sen Nisan sonuna kadar tek kalirsin gibi, üşengeçler ordusu @Sherlock @MEnes @MasacRE son dakika adamlari
@Maskeli Fedai onlara nazaran daha iyi gibi gibi.
Ben olsaydım şimdiye bitirmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?