Ortama uyum sağlamak bizim işimiz, aynı şekilde hainlik de...
)) Ve evet açacağımı biliyorsun...
)

Hepimiz amansız hainler olduğumuzu kabul ettik, mutlu musun...
@MasacRE Ciğerini bilirim demek isterdim ama yemek ismi kullanmak istemiyorum şu sıralar, yine balon gibi olduk.
)

Reactions: MasacRE and MEnes
Mutlu olan bir insan sırıtır haliyle...
) Bu arada konuyu yine boş goygoyla doldurduk, zaten benim yorumlarım da olmayacak.. İnsanlar benim yorumlarımı arayacak ama bulamayacak, acı verici olsa gerek...
)))

Bu konunun goygoyla dolması bu ekip için oldukça normal olsa da @Araf gibi yorum sempatizanları için üzücüdür dediğin gibi.
)

Reactions: Araf and MEnes
Hepimiz amansız hainler olduğumuzu kabul ettik, mutlu musun...
@MasacRE Ciğerini bilirim demek isterdim ama yemek ismi kullanmak istemiyorum şu sıralar, yine balon gibi olduk.
)
Yok ben bu konuda hainlik yaptığımı kabul etmedim genel konuştum.
) Çünkü önceden uyarısını yaptığım bir konuda hain olmam çok da gerçekçi durmuyor.
) Balon konusuna ise sonuna kadar katılıyorum.

Bana yorum yaptığım halde hain deniliyor, sayın Gs’li dostum abartmadan izleyip üzerine yorumladı ona da hain deniliyor... Bir saniye lan, biz haklı olan tarafız galiba.
)

Bana yorum yaptığım halde hain deniliyor, sayın Gs’li dostum abartmadan izleyip üzerine yorumladı ona da hain deniliyor... Bir saniye lan, biz haklı olan tarafız galiba.
)
Kütük yoldaşımız sizin bölüm sayısında dengesizleşmenize bozulmuş olsa gerek, benim böyle olduğumu biliyordu sonuçta.
) Çünkü mantık olarak baktığımızda genel trip atmasını gerektirecek hiç bir şey yok, direkt olarak bana sallaması gerekiyordu...
))

Önünü alamadığımız yola girdik, bir yerde buna dur dememiz gerekecek sanırım ama bugün o gün değil. Bugün savaşacağız... Dur lan yanlış yere geldik...
))

Bu saatten sonra seni kimse durduramaz adaşım, he durdurmak istiyor muyum ondan da pek emin değilim.
) So say we all!!!!!
)

Reactions: MEnes

O açıdan düşününce evet, Utku beyciğim haklı olabilir.
) Ama bölümler de arka arkaya çok iyiydi be, kendime hakim olamadım. Sen de adaşına hakim olmadın gaza getirdin, bu yüzden sen de hainsin.
)

Reactions: MasacRE and MEnes
O açıdan düşününce evet, Utku beyciğim haklı olabilir.
) Ama bölümler de arka arkaya çok iyiydi be, kendime hakim olamadım. Sen de adaşına hakim olmadın gaza getirdin, bu yüzden sen de hainsin.
)
Bu yönden bakınca haklı olabilirsin ama kendi tarafıma insan çekmek benim işim olduğu için sana hakim olmam mümkün değildi.
) Bu yüzden evet, sanırım ben de hainim...
))