Bugün daha izlemem diyordum ama sanırım 6. bölümü açacağım birazdan...Konu adamlıksa adaşıma müsaade.
Bugün daha izlemem diyordum ama sanırım 6. bölümü açacağım birazdan...Konu adamlıksa adaşıma müsaade.
Ben realistlik ve dobralıkla yoğrulmuş bir bireyim. Bugünlerin geleceğini söylemiştim, hepiniz uyarılmıştınız...
Bugün daha izlemem diyordum ama sanırım 6. bölümü açacağım birazdan...))
İşte benim işim bu. Umutlandırıp utandırmak...Yeter artık kendini sıvama, söyledikten hemen sonra gittin bütün birinci sezonu yorumladın. Haliyle beklentiye girdik.
İşte benim işim bu. Umutlandırıp utandırmak...)
Ortama uyum sağlamak bizim işimiz, aynı şekilde hainlik de...Hainler ekibi olarak “” böyle gülmemize ortak olman hoşuma gitti.Açarsın, bilmem mi...
Mutlu olan bir insan sırıtır haliyle...Sırıtma lan.)
Ortama uyum sağlamak bizim işimiz, aynı şekilde hainlik de...)) Ve evet açacağımı biliyorsun...)
Mutlu olan bir insan sırıtır haliyle...) Bu arada konuyu yine boş goygoyla doldurduk, zaten benim yorumlarım da olmayacak.. İnsanlar benim yorumlarımı arayacak ama bulamayacak, acı verici olsa gerek...)))
Yok ben bu konuda hainlik yaptığımı kabul etmedim genel konuştum.Hepimiz amansız hainler olduğumuzu kabul ettik, mutlu musun...@MasacRE Ciğerini bilirim demek isterdim ama yemek ismi kullanmak istemiyorum şu sıralar, yine balon gibi olduk.)
Evet onlar için maalesef üzülerek belirtiyoruz ki biz de böyle garip insanlar bütünüyüz.Bu konunun goygoyla dolması bu ekip için oldukça normal olsa da @Araf gibi yorum sempatizanları için üzücüdür dediğin gibi.)
Yok ben bu konuda hainlik yaptığımı kabul etmedim genel konuştum.) Çünkü önceden uyarısını yaptığım bir konuda hain olmam çok da gerçekçi durmuyor.) Balon konusuna ise sonuna kadar katılıyorum.
Evet onlar için maalesef üzülerek belirtiyoruz ki biz de böyle garip insanlar bütünüyüz.Bu ekip varsa boş olmaması mümkün değil...)
Kütük yoldaşımız sizin bölüm sayısında dengesizleşmenize bozulmuş olsa gerek, benim böyle olduğumu biliyordu sonuçta.Bana yorum yaptığım halde hain deniliyor, sayın Gs’li dostum abartmadan izleyip üzerine yorumladı ona da hain deniliyor... Bir saniye lan, biz haklı olan tarafız galiba.)
Önünü alamadığımız yola girdik, bir yerde buna dur dememiz gerekecek sanırım ama bugün o gün değil. Bugün savaşacağız... Dur lan yanlış yere geldik...Baksana konu bile kendi kendine sırıtmaya başladı.)
Önünü alamadığımız yola girdik, bir yerde buna dur dememiz gerekecek sanırım ama bugün o gün değil. Bugün savaşacağız... Dur lan yanlış yere geldik...))
Editledim mesajı göndermeyi kaçırdın kesin. Tüh yetişemedim...Bu saatten sonra seni kimse durduramaz adaşım, he durdurmak istiyor muyum ondan da pek emin değilim.)
Kütük yoldaşımız sizin bölüm sayısında dengesizleşmenize bozulmuş olsa gerek, benim böyle olduğumu biliyordu sonuçta.) Çünkü mantık olarak baktığımızda genel trip atmasını gerektirecek hiç bir şey yok, direkt olarak bana sallaması gerekiyordu...))
Editledim mesajı göndermeyi kaçırdın kesin. Tüh yetişemedim...))
Bu yönden bakınca haklı olabilirsin ama kendi tarafıma insan çekmek benim işim olduğu için sana hakim olmam mümkün değildi.O açıdan düşününce evet, Utku beyciğim haklı olabilir.) Ama bölümler de arka arkaya çok iyiydi be, kendime hakim olamadım. Sen de adaşına hakim olmadın gaza getirdin, bu yüzden sen de hainsin.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?