Ortama uyum sağlamak bizim işimiz, aynı şekilde hainlik de... :))) Ve evet açacağımı biliyorsun... :))

Hepimiz amansız hainler olduğumuzu kabul ettik, mutlu musun... :) @MasacRE Ciğerini bilirim demek isterdim ama yemek ismi kullanmak istemiyorum şu sıralar, yine balon gibi olduk. :))

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE and MEnes
Mutlu olan bir insan sırıtır haliyle... :)) Bu arada konuyu yine boş goygoyla doldurduk, zaten benim yorumlarım da olmayacak.. İnsanlar benim yorumlarımı arayacak ama bulamayacak, acı verici olsa gerek... :))))

Bu konunun goygoyla dolması bu ekip için oldukça normal olsa da @Araf gibi yorum sempatizanları için üzücüdür dediğin gibi. :))

• Güldürdün
Reactions: Araf and MEnes
Hepimiz amansız hainler olduğumuzu kabul ettik, mutlu musun... :) @MasacRE Ciğerini bilirim demek isterdim ama yemek ismi kullanmak istemiyorum şu sıralar, yine balon gibi olduk. :))
Yok ben bu konuda hainlik yaptığımı kabul etmedim genel konuştum. :)) Çünkü önceden uyarısını yaptığım bir konuda hain olmam çok da gerçekçi durmuyor. :)) Balon konusuna ise sonuna kadar katılıyorum. :)

Yok ben bu konuda hainlik yaptığımı kabul etmedim genel konuştum. :)) Çünkü önceden uyarısını yaptığım bir konuda hain olmam çok da gerçekçi durmuyor. :)) Balon konusuna ise sonuna kadar katılıyorum. :)

Bana yorum yaptığım halde hain deniliyor, sayın Gs’li dostum abartmadan izleyip üzerine yorumladı ona da hain deniliyor... Bir saniye lan, biz haklı olan tarafız galiba. :))

Bana yorum yaptığım halde hain deniliyor, sayın Gs’li dostum abartmadan izleyip üzerine yorumladı ona da hain deniliyor... Bir saniye lan, biz haklı olan tarafız galiba. :))
Kütük yoldaşımız sizin bölüm sayısında dengesizleşmenize bozulmuş olsa gerek, benim böyle olduğumu biliyordu sonuçta. :)) Çünkü mantık olarak baktığımızda genel trip atmasını gerektirecek hiç bir şey yok, direkt olarak bana sallaması gerekiyordu... :)))

Önünü alamadığımız yola girdik, bir yerde buna dur dememiz gerekecek sanırım ama bugün o gün değil. Bugün savaşacağız... Dur lan yanlış yere geldik... :)))

Bu saatten sonra seni kimse durduramaz adaşım, he durdurmak istiyor muyum ondan da pek emin değilim. :)) So say we all!!!!! :))

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Kütük yoldaşımız sizin bölüm sayısında dengesizleşmenize bozulmuş olsa gerek, benim böyle olduğumu biliyordu sonuçta. :)) Çünkü mantık olarak baktığımızda genel trip atmasını gerektirecek hiç bir şey yok, direkt olarak bana sallaması gerekiyordu... :)))

O açıdan düşününce evet, Utku beyciğim haklı olabilir. :)) Ama bölümler de arka arkaya çok iyiydi be, kendime hakim olamadım. Sen de adaşına hakim olmadın gaza getirdin, bu yüzden sen de hainsin. :))

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE and MEnes
O açıdan düşününce evet, Utku beyciğim haklı olabilir. :)) Ama bölümler de arka arkaya çok iyiydi be, kendime hakim olamadım. Sen de adaşına hakim olmadın gaza getirdin, bu yüzden sen de hainsin. :))
Bu yönden bakınca haklı olabilirsin ama kendi tarafıma insan çekmek benim işim olduğu için sana hakim olmam mümkün değildi. :)) Bu yüzden evet, sanırım ben de hainim... :)))