Saldım dedim ya...
Yoldaşlarınızı terk mi ettiniz Utku beyciğim...
Saldım dedim ya...
Yoldaşlarım beni terk etti...Yoldaşlarınızı terk mi ettiniz Utku beyciğim...
Bilemiyoruz işte bitirip bitirmediğini yorum yapmadığın için. @Sherlock ise, yorum yaptığı için biliyoruz izleyip izlemediğini. Tarih; tarihte var olanı yazmaz, tarihe iz bırakanı yazar. @Sherlock da iz bıraktı.Kağıt üstü benim için önemsiz zamansal olarak benim bitirdiğim bir gerçek sonuçta.Tüm bölümleri yorumlamam ise şu zamansızlıkta mümkün değil ama part 1 part 2 şeklinde yapacağım gibi duruyor...
Cümlenin devamını okusaydın, sürmeyeceğini görürdün.Temmuz mu... Yok yok, sürmez o kadar.
Utku beyciğim yorum yapmayı da bıraktı... @MasacRE
Paramparçayız..Saldım dedim ya...
Yoldaşlarım beni terk etti...
Paramparçayız..
Kütük dostum da bizi saldı galiba.. YaktımKütük dostumuz eskiden mesajlarımıza gülerdi, 'harika' atardı. Bizi sıvardı, yorum yapardı ve salmazdı... Artık beğenip geçiyor, yaktım sayın Gs'li dostum. Yaktınız mı...
Bu arada dizinin hiçbir yorum konusu, dizinin birinci sezon yorum konusu kadar çok yorum almayacak muhtemelen. O kadar çok milletle uğraştım ki, 400 mesaja yakın mesaj çıktı ortaya. 145 mesaj yazmışım konuda.
Kütük dostum da bizi saldı galiba.. Yaktım
@MasacRE bey üşengeç, kolay kolay ortalıklarda görünmez.Araf beyciğim ortalığı karıştırdınız durdunuz... Kütük dostumuz, SABAR ekibinin yönetim kurulu başkanlarından olan çok saygıdeğer ve beyefendi bir kişilik olan sayın Utku beyciğim bizi saldı... Ben bu forumda artık ne dizi, ne film yorumlarım. Utku beyciğim yoksa yokum...
Utku beyciğimi hemen Sharon, Number Six ve Starbuck isimli şahıslarla bir havuza atmalıyız. Kendine getirirSayın Gs'li dostum mesajlara da beğeni atıyor sadece, ruh halini de anlayamıyoruz...
@MasacRE bey üşengeç, kolay kolay ortalıklarda görünmez.
@Araf beyciğim salmıyor bizleri..Araf beyciğim ortalığı karıştırdınız durdunuz... Kütük dostumuz, SABAR ekibinin yönetim kurulu başkanlarından olan çok saygıdeğer ve beyefendi bir kişilik olan sayın Utku beyciğim bizi saldı... Ben bu forumda artık ne dizi, ne film yorumlarım. Utku beyciğim yoksa yokum...
Kütük dostumuz eskiden mesajlarımıza gülerdi, 'harika' atardı. Bizi sıvardı, yorum yapardı ve salmazdı... Artık beğenip geçiyor, yaktım sayın Gs'li dostum. Yaktınız mı...
Artık böyle...Kütük dostum da bizi saldı galiba.. Yaktım
Avatarımı sal Hainlok...Evet, üşengeç biriyim... Hainlok, Hainli Fedai ve Haines beni sattılar... Saldım...
Kütük dostumuz eskiden mesajlarımıza gülerdi, 'harika' atardı. Bizi sıvardı, yorum yapardı ve salmazdı... Artık beğenip geçiyor, yaktım sayın Gs'li dostum. Yaktınız mı...
Kütük dostum da bizi saldı galiba.. Yaktım
Artık böyle...
Ekli dosyayı görüntüle 80373
Etkinlikten gitsem bile, adım kalır.@Araf beyciğim salmıyor bizleri..
Papağanlok...Artık böyle...
Ekli dosyayı görüntüle 80374
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?