Benim 3 bölümüm, Utku beyciğimin 2 bölümü vardı. Bugün o, yarın ben tamamlarım. Dört kişi yola devam edeceğiz gibi duruyor.
Attığın yoruma göre baktım ve en son 5'te kalmışsın.

Büyük ihtimalle dört kişi tamamlayacaksınız.

Reactions: Sherlock
Zaten bıraktığın diziye bu kadar ilgi göstermen dikkatimi çekmiyor değil, ilginç doğrusu...
Konu benim üzerime zimmetli diye bakınıyorum öyle, yoksa ilgimi çektiğimden değil. İlgimi çeken dizi değil, konu yani.

Reactions: MEnes
Konu benim üzerime zimmetli diye bakınıyorum öyle, yoksa ilgimi çektiğimden değil. İlgimi çeken dizi değil, konu yani.
Konu senin diye ilgini çekiyor olabilir ama bizim diziyi izleyip izlemememiz üzerinden sürekli yorum yapman böyle içten içe yanlış mı yaptım acaba dedirtiyor gibi sanki...

Konu senin diye ilgini çekiyor olabilir ama bizim diziyi izleyip izlemememiz üzerinden sürekli yorum yapman böyle içten içe yanlış mı yaptım acaba dedirtiyor gibi sanki...
Yanlış yapmadım ki bırakarak. Devam etseydim, şu anda içten içe mahvolurdum. Senden önde giderdim ama dediğim gibi, mahvolurdum. Çok sıkıcıydı benim için.

Reactions: MEnes
Yanlış yapmadım ki bırakarak. Devam etseydim, şu anda içten içe mahvolurdum. Senden önde giderdim ama dediğim gibi, mahvolurdum. Çok sıkıcıydı benim için.
Bu dizinin sıkıcı olduğu bir gerçekliği reddediyorum ve bu konuya burada nokta koymanın doğru olduğunu düşünüyorum.

Reactions: Araf
1x12

İki parçalık sezon finalinin girişini izlediğimiz güzel bir bölümdü.

Helo, Boomer'ın Cylon olduğunu öğrense de ona muhtaç olduğunun farkında tabi. Onu öldürmesi demek Caprica'dan çıkmayı unutması demek. Bu yüzden sevse de sevmese de beraber hareket etmeye devam edeceklerdir.

Gaius da dizideki tüm sarışınları elden geçirmekte
Starbuck'a ilgisinin olduğunu görmüştük zaten. Bu bölümde de aniden yatakta bulduk kendilerini.

Bulunan Kobol gezegeni ve kehanetlerde anlatılan vaat edilen topraklar da sezon finalinin ana konusunu oluşturan kısım. Başkanın Caprica'da bulunan oku getirmesi için Starbuck'ı görevlendirmesiyle sezon finalinin ilk parçasını tamamladık.

8.5/10

1x13

Dolu dolu, her şeyin var olduğu gelecek sezonlar için de beklentileri yükselten harika bir sezon finaliydi.

Kobol'a giden ekibin Cylonlar tarafından saldırıya uğramasının ardından içinde Gaius'un, Tyrol'un olduğu bir grup oraya düştü. Daha önce fotoğrafta gördükleri yere ulaştı Gaius, Number 6'nın oraya yönlendirmesi sonucu.

Caprica'ya ulaşan Starbuck'ı da orada Number 6 karşıladı. İki tane beğendiğimiz kadının böyle karşı karşıya gelmesi hiç hoş olmadı yalnız
Aralarındaki mücadelede Number 6 yerden yere vursa da Starbuck'ı, Starbuck onu aşağı iterek kurtulmayı başardı. Helo ile de orada bir araya geldiler ve artık hepsinin Cylon olduğunu bildiği Boomer da yanlarında. Kendisi ayrıca hamile olduğunu söylemişti ve Number 6 da ilk bebeklerinin doğacağını Gaius'a söylediğine göre bekledikleri o oluyor bu durumda.

Bu bölümde ayrıca Başkan ile Kaptan'ın şu ana kadarki en şiddetli görüş ayrılığına tanık olduk. Bu fikir ayrılığı darbeye kadar götürdü işi ve Roslin ile birlikte bunun demokrasiye aykırı olduğunu savunan Apollo da tutuklandı.

Son olarak da Cylonların üssünü başarıyla imha eden Boomer kendisini kutlamak için elini sıkacağı esnada Adama'yı vurdu. Boomer'ın gittiği yoldan sonra şaşırttı böyle bir şey. Caprica'dan sonra Galactica'daki Boomer da açığa çıkmış oldu böylece.

10/10

Son düzenleme:
Senin 10 vermeni bekliyordum sezon finali bölümüne, sonuç olarak önerdiğin ve tam da senin tarzın olan bir diziydi. Hiç puan kırmadan tam puan verdi.

Reactions: MasacRE
@Sherlock da tamamlarsa sezonu, yeni sezona geçebilirsiniz aslında. Sonuç olarak sürpriz çıkmazsa dört kişi devam edecek diziye.

Senin 10 vermeni bekliyordum sezon finali bölümüne, sonuç olarak önerdiğin ve tam da senin tarzın olan bir diziydi. Hiç puan kırmadan tam puan verdi.
9.5 de verilebilirdi aslında, mutlaka daha da iyileri gelecektir ama sen benden 10 bekliyordun dedim 10 vereyim bari, sonuçta şu ana kadarki en iyi bölümdü bu da

@Sherlock da tamamlarsa sezonu, yeni sezona geçebilirsiniz aslında. Sonuç olarak sürpriz çıkmazsa dört kişi devam edecek diziye.

İki bölümüm kaldı, dün gece izleyecektim onları da aslında ama sezon finali oldukları için ve part 1 - part 2 şeklinde oldukları için bugüne bırakmak istedim. Dört kişi devam yani.

İki bölümüm kaldı, dün gece izleyecektim onları da aslında ama sezon finali oldukları için ve part 1 - part 2 şeklinde oldukları için bugüne bırakmak istedim. Dört kişi devam yani.
En son 5. bölümü yorumlamışsın Şerlok beyciğim. Ben bile bu kadar biriktirmiyorum yorumlarımı

9.5 de verilebilirdi aslında, mutlaka daha da iyileri gelecektir ama sen benden 10 bekliyordun dedim 10 vereyim bari, sonuçta şu ana kadarki en iyi bölümdü bu da
Diğer sezon finallerine de "10 puan" dersin muhtemelen. Bence arada kıs, bu bölümden daha iyileri de çıkabilir.

Reactions: MasacRE
Beşinci bölümde kaldın, yorum da atsan artık da, görelim o bölümlerde olduğunu. Üşengeçlikte @Maskeli Fedai'yi geçtin.