OfffAynen kupa olsaydı, baksana
Bu arada bu yastık daha kaliteli. Star Wars yastıkları böyle çok ince gibi. Bu yastıkta kumaşı filan değiştirmişler sanırım.
Son düzenleme:
OfffAynen kupa olsaydı, baksana
Resim olan tarafı kalın yapişkandan dolayı bu yastığın her yeri yapişkan ya ondandırOfff
Bu arada bu yasatık daha kaliteli. Star Wars yastıkları böyle çok ince gibi. Bu yastıkta kumaşı filan değiştirmişler sanırım.
Alamasam çok içimde kalırdı.Resim olan tarafı kalın yapişkandan dolayı bu yastığın her yeri yapişkan ya ondandıryıkanınca cok kötü olur(yapişkanı çıkmazsa)
Keşke ama daha da gelmezAlamasam çok içimde kalırdı.
Bim'den ben kupa bekliyorum. Kupalara öncelik versinler artık.
Yastık güzelmiş, güle güle kullan. Aslında ben de alıp almama konusunda ikilemde kalmıştım, ama banyo havlusu daha çok işime yarayacağı için onu seçtim.Öhö öhö
Aserat sözünü dinledim. 20:30 gittim Bim'e ama çekirdek filan almaya.İçimden diyordum zaten kalmamıştır diye sonra bir baktım hala birkaç şey duruyor hemen yastığı aldı.Çantayıda alacaktım ama sonra ne yapacaksın Harun dedim kendi kendim ( Üniversite de pek gerek yok )
Teşekkürler
Evet bu yastığın ön yüzü
Ekli dosyayı görüntüle 49595
buda diğer yüzü
Ekli dosyayı görüntüle 49596
@Forumdash @xemrexxx @vadikızı @destere
@Çiğdem- seni unuttum.
Yükleyebilirsem yarın yüklerim.Başka upload sitelerine yukle ordan buraya? Olmaz mı merak ettim. Ben de unuttum resmen
Hemen alalım ForumdashAz önce beyaz show reklamında gördüm. Özdilekte nevresim takıkı çıkmış @Harunnn60
Az önce beyaz show reklamında gördüm. Özdilekte nevresim takıkı çıkmış @Harunnn60
Yalnız özdilekle bimin fiyatı farklıdır.Hemen alalım Forumdash
Yastık fiyatıyla nevresim fiyatı bir olmaz zatenYalnız özdilekle bimin fiyatı farklıdır.
Bimciğimim güzel fiyatlarından sonra çarpılmayın
Öhö öhö
Aserat sözünü dinledim. 20:30 gittim Bim'e ama çekirdek filan almaya.İçimden diyordum zaten kalmamıştır diye sonra bir baktım hala birkaç şey duruyor hemen yastığı aldı.Çantayıda alacaktım ama sonra ne yapacaksın Harun dedim kendi kendim ( Üniversite de pek gerek yok )
Teşekkürler
Evet bu yastığın ön yüzü
Ekli dosyayı görüntüle 49595
buda diğer yüzü
Ekli dosyayı görüntüle 49596
@Forumdash @xemrexxx @vadikızı @destere
@Çiğdem- seni unuttum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?