Şahsiyet muadillerini çok izledik
Şahsiyet muadillerini çok izledik
Bir laf söyledin karıştırdın ortalığıNoluyor burdaKim kimi vuruyor durun hele??? Siz kardeşsiniz 😛
Dizi çoooooooooook güzel. Şuan TR'deki internet dizilerinin en iyisi diyebilirimSadece senaryo olarak demıyorum oyunculuklar da dahil
Bacımlık değil ama çoook iyi diziBacım istediği gibi mezara sokabilir nasılsa mezarımı sulamaya iki fatiha okumaya o gelir
Ayy gerçekten izliyormuş ayoll yaşına başına bakmadan banyoda plastik civcivmi yüzdürüyorsun başınada taç zaten taçlarımdan birisini bulamamıştım geçen dolapta 😱😱😱 @MEnes @MasacRE @AseratNoluyor burdaKim kimi vuruyor durun hele??? Siz kardeşsiniz 😛
Dizi çoooooooooook güzel. Şuan TR'deki internet dizilerinin en iyisi diyebilirimSadece senaryo olarak demıyorum oyunculuklar da dahil
Bacımlık değil ama çoook iyi diziBacım istediği gibi mezara sokabilir nasılsa mezarımı sulamaya iki fatiha okumaya o gelir
Sonrakı mesajların da dalga geçmiş banada hak vermiş @Forumdash bende ilk beğendim yorumunu trol sandımBir laf söyledin karıştırdın ortalığıSenin bazen böyle ne dediğinin anlaşılmadığı oluyor ama bu sefer çok netti aslında söylediğin şey, diziyi beğenmişsin işteYine de bacın bir umut öbür türlü olduğuna inandırdı kendini ama sonuç ortada işte. Geçmiş olsun @Çiğdem
Ya bak hâlâ konuşuyor, sus kız sen hariç herkes izledi sevdi diziyi işteSonrakı mesajların da dalga geçmiş banada hak vermiş @Forumdash bende ilk beğendim yorumunu trol sandım@Aserat
Nesini anlaşilmıyor dümdüz beğeniydiBir laf söyledin karıştırdın ortalığıSenin bazen böyle ne dediğinin anlaşılmadığı oluyor ama bu sefer çok netti aslında söylediğin şey, diziyi beğenmişsin işteYine de bacın bir umut öbür türlü olduğuna inandırdı kendini ama sonuç ortada işte. Geçmiş olsun @Çiğdem
O civciv sahnesini izlesen zaten @MasacRE yle hepten dalga gecerdin
Başka kim vardıYa bak hâlâ konuşuyor, sus kız sen hariç herkes izledi sevdi diziyi işteSıra sende şimdi hadi bakayım
Bir de Aserat işte çaktırma sadece 3 kişiyiz aslındaBaşka kim vardı
Orasi kesin gelse de izletseBen değil, senin ikinci dediğini anlamamışZaten ben bu diziyi önermedim diziyi, konu hepten karıştı. destere izlese ne yapar ne eder izlettirirdi ama @Çiğdem e
İzlememiş benceBir de Aserat işte çaktırma sadece 3 kişiyiz aslındaAa yok Yiğit de izlemiş 4 oldu
Niye yakıştıramadın mı ona
Hayır aslında onluk oldugu için izlicektir yazdımNiye yakıştıramadın mı ona
Yok artık izledim ben. 😱 5. Aserat TV Ödülleri'nde de adaylıkları var.Niye yakıştıramadın mı ona
Niye yorumunuz yok o zamanYok artık izledim ben. 😱 5. Aserat TV Ödülleri'nde de adaylıkları var.
Üşendim.Niye yorumunuz yok o zaman@MasacRE nin de yok.
Çicek gibi yorum yapmişim beeeSanki sen çok yorumladın, çok güzel bayıldım deyip geçmişsin2. sezon olursa yorumlarız artık@Aserat
Yaa jet sosyete ne yaaÜşendim.Hatta bir ödül falan da vermiştim buradan bakabilirsin.
5. Aserat TV Ödülleri (2018-2019) | Aserat'tan Sezonun En İyileri - Part II
Önceki Kazananlar: 2015 | 2016 | 2017 | 2018 Sezonun En İyileri'nin 2. bölümüyle karşınızdayız. Bir Aile Hikayesi, Ekin Koç, Demet Evgar, Ali Seçkiner Alıcı ve Nergis Öztürk'ün yüzü güldüğü ilk bölümün ardından sıra komedi kategorilerine geldi. En iyisi fazla uzatmadan başlayalım. EN İYİ DİZİ...fav10.net
Ya bak hâlâ konuşuyor, sus kız sen hariç herkes izledi sevdi diziyi işteSıra sende şimdi hadi bakayım
Nesini anlaşilmıyor dümdüz beğeniydiSen bacımı aklını kariştirmişin
O civciv sahnesini izlesen zaten @MasacRE yle hepten dalga gecerdin
Yaşlılık dönemlerinde abiler böyle tuhaflıklar yapabilirmiş yanı kız kardeşlerinin çoraplarını taçlarını kadın kıyafetleri giyebilirmiş ve torunlarının oyuncaklarını plastik civcivlerini alıp küvette yüzdülebilirmişYok artık izledim ben. 😱 5. Aserat TV Ödülleri'nde de adaylıkları var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?