The_Erinch
Favori Üye
Kızzzz heryerdee reklamm heryerde reklammmm
Kızzzz heryerdee reklamm heryerde reklammmm
çok teşekkürler saygı değer kutuların efendisiVaaay VMYM fenomen kutu açan kişisi 2.000'ler kulübüne girmişNice kulüplere
![]()
yok be biz Üç silahşörleriz değil mi @Cervantes @EmreCan
çok teşekkürler
ben genel anlamda dedim VMYM olmasaydı ben hala bin mesaja yaklaşamazdım![]()
![]()
Kendisi belirtti amaKızzzz heryerdee reklamm heryerde reklammmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hiç kaçırmıyorsun..muazzam ince işçilik.. tam bir arı mayaKendisi belirtti ama![]()
çok teşekkürler hep birlikteTebrikler @BARON男爵 nice ikibinlere inşallah![]()
Hediyelerin için çok sağol Emre yanılmadın en sevdiğim türk dizisi kendileri,aynı şey benim için de geçerli iyi ki sizi tanıdımTebrikler @BARON男爵İyi ki foruma üye olmuşsun ve tanışmışız seninle.
Kurtlar Vadisi'ni sevdiğini biliyorum (umarım yanılmıyorumdur), dizide en sevdiğim sahnelerden ikisini hediye edeyim.
çok teşekkürler 😇Hayırlı uğurlu olsun devamını dilerim nice nice kulüplere![]()
Çok teşekkürler Melek hep birlikte@BARON男爵 benim vadici kardeşim çok tebrik ederim nice nice mesajlara inşAllahh
Güzel bir vadi sahnesi armağan edeyim
Bu güzel yarışı her yıl 1 kere izliyorum artık,bu arada il predestinato monza'da kazandığında az bağırmadımTebrik ederim @BARON男爵, nice güzel mesajlara.Umarım aramızda bulunmaya ve F1 yorumlamaya devam edersin.
![]()
Çok sağol The Sopranos vazgeçilmez dizilerimden biri herzaman birisi dizi önerisi dediği zaman benim ilk 5te The Sopranos var, bu gidişle 20bin 5 yıl alır artıkTebrikler, darısı 20.000'e umarım.