The_Erinch
Favori Üye
Kızzzz heryerdee reklamm heryerde reklammmmYani aslında Zey TV 🍒 vesile olmuş @EmreCan @Cervantes
Kızzzz heryerdee reklamm heryerde reklammmmYani aslında Zey TV 🍒 vesile olmuş @EmreCan @Cervantes
çok teşekkürler saygı değer kutuların efendisiVaaay VMYM fenomen kutu açan kişisi 2.000'ler kulübüne girmiş Nice kulüplere
yok be biz Üç silahşörleriz değil mi @Cervantes @EmreCan
çok teşekkürlerNice mesajlara @BARON男爵
ben genel anlamda dedim VMYM olmasaydı ben hala bin mesaja yaklaşamazdım
Kendisi belirtti amaKızzzz heryerdee reklamm heryerde reklammmm
Hiç kaçırmıyorsun..muazzam ince işçilik.. tam bir arı mayaKendisi belirtti ama
çok teşekkürler hep birlikteTebrikler @BARON男爵 nice ikibinlere inşallah
Hediyelerin için çok sağol Emre yanılmadın en sevdiğim türk dizisi kendileri,aynı şey benim için de geçerli iyi ki sizi tanıdım 🥰Tebrikler @BARON男爵 İyi ki foruma üye olmuşsun ve tanışmışız seninle.
Kurtlar Vadisi'ni sevdiğini biliyorum (umarım yanılmıyorumdur), dizide en sevdiğim sahnelerden ikisini hediye edeyim.
çok teşekkürler 😇Hayırlı uğurlu olsun devamını dilerim nice nice kulüplere
Çok teşekkürler Melek hep birlikte hediye muhteşem 😍@BARON男爵 benim vadici kardeşim çok tebrik ederim nice nice mesajlara inşAllahh
Güzel bir vadi sahnesi armağan edeyim
Bu güzel yarışı her yıl 1 kere izliyorum artık,bu arada il predestinato monza'da kazandığında az bağırmadımTebrik ederim @BARON男爵, nice güzel mesajlara. Umarım aramızda bulunmaya ve F1 yorumlamaya devam edersin.
Çok sağol The Sopranos vazgeçilmez dizilerimden biri herzaman birisi dizi önerisi dediği zaman benim ilk 5te The Sopranos var, bu gidişle 20bin 5 yıl alır artıkTebrikler, darısı 20.000'e umarım.