Onu getirseler daha iyiydi bence fragmanları reyting arttırmak içinYok yok. Cidden ikiz kardeşi. Meryem bir ara telefonla biriyle konuşuyordu, büyük ihtimalle bununla konuşuyordu. Peşlerine düştü bunların.
Onu getirseler daha iyiydi bence fragmanları reyting arttırmak içinYok yok. Cidden ikiz kardeşi. Meryem bir ara telefonla biriyle konuşuyordu, büyük ihtimalle bununla konuşuyordu. Peşlerine düştü bunların.
Yok ya, heyecanlandırdı zaten fragmanda. Bölümde iyi geçti hem gerilim hem komedi olarak.Onu getirseler daha iyiydi bence fragmanları reyting arttırmak için![]()
Bunu da her dizi gibi ertesi gün izlerim tabi derslerden fırsat bulursamYok ya, heyecanlandırdı zaten fragmanda. Bölümde iyi geçti hem gerilim hem komedi olarak.![]()
Tamamdır, yorumunu bekliyorum izlersen.Bunu da her dizi gibi ertesi gün izlerim tabi derslerden fırsat bulursam
Birikmiş bir sürü dizi var ya 2 3 haftadırTamamdır, yorumunu bekliyorum izlersen.![]()
Sanırım biraz hatırlıyorum.Beter olsun o pislik Nazım.Bir de selfie attı karısı.
Derin dondurucu sahnesini gördün mü Halit gelince İbrahim'in halini.O sahne harikaydı. Kahkaha attım.
![]()
Aynı Uyanışda ki gibi Matrıx öldü Matrus geldi.Kaan Taşaner oynadı.Sabriye Kara'nın karakteri son zamanlarda cidden çığrından çıkmıştı, ölmesi iyi oldu. Emekleri için Sabriye Kara'ya teşekkürler.Umarım en yakın zamanda tekrardan başka bir projelerde görürüz.
Şamil Kafkas da Halil olarak değil Halit olarak dönmüş. İkizi olduğu belliydi.İyi oldu bu.
@EmreCan @Doğan @slhttnmtl @Angelica
Evet pazartesi günü gördüm Twitter'da onu.Aynı Uyanışda ki gibi Matrıx öldü Matrus geldi.Kan Taşaner oynadı.
Pempe dizideki gibi intikam için geri döndü.Evet pazartesi günü gördüm Twitter'da onu.