Nehir ve Nazım gereksiz sahneler miydiZahra&Tarık&İbrahim sahnelerini izle yeterli. Gerisine gerek yok.
Nehir ve Nazım gereksiz sahneler miydiZahra&Tarık&İbrahim sahnelerini izle yeterli. Gerisine gerek yok.
Hiç yok denilecek kadar az.Nehir ve Nazım gereksiz sahneler miydi
O 3'lü fazla mıydı?Hiç yok denilecek kadar az.
Yanlış anladım soruyu galiba. Nehir ve Nazım'ın da sahneleri var ama ayrı ayrı. Zahra&Tarık&İbrahim üçlüsünün sahneleri daha çok gibi şu anlık.O 3'lü fazla mıydı?
Youtubeye full atsalar sahneleri ölürler. Fazla olması daha ii bence pısırıkları izleyemeyizYanlış anladım soruyu galiba. Nehir ve Nazım'ın da sahneleri var ama ayrı ayrı. Zahra&Tarık&İbrahim üçlüsünün sahneleri daha çok gibi şu anlık.
Müsaitsen atayım sahneyi.Youtubeye full atsalar sahneleri ölürler. Fazla olması daha ii bence pısırıkları izleyemeyiz
OlurMüsaitsen atayım sahneyi.
Adamın yüzünü unutmuşum la
En güzel ikinci sahne bu. Az önceki sahne yüklenirse onu da atarım. Derin dondurucu da buz adam olarak çıktı İbrahim.
Ben hatırlıyorum ama acayip değişmiş. Sakal bırakmış, saçı da bir gari.Adamın yüzünü unutmuşum la
Aynen aynen onu gördüm. Bu arada biraz alakasız olacak da Nehir, Nazım'ı çok iyi kudurttu.Sabriye Kara'nın karakteri son zamanlarda cidden çığrından çıkmıştı, ölmesi iyi oldu. Emekleri için Sabriye Kara'ya teşekkürler. Umarım en yakın zamanda tekrardan başka bir projelerde görürüz.
Şamil Kafkas da Halil olarak değil Halit olarak dönmüş. İkizi olduğu belliydi. İyi oldu bu. @EmreCan @Doğan @slhttnmtl @Angelica
Beter olsun o pislik Nazım. Bir de selfie attı karısı.Aynen aynen onu gördüm. Bu arada biraz alakasız olacak da Nehir, Nazım'ı çok iyi kudurttu.
Zahra ve İbo kekelemeye başlamassa iyidirBen hatırlıyorum ama acayip değişmiş. Sakal bırakmış, saçı da bir gari.
Tanımıyo dimi Ha Ha Halil bunları ?Şaşırmam.
Halil değil ki. 😱Tanımıyo dimi Ha Ha Halil bunları ?
Ben yalan maksatlı onları delirtmek için öyle yapmışlar sandımHalil'in ikiz kardeşi HALİT.
Yok yok. Cidden ikiz kardeşi. Meryem bir ara telefonla biriyle konuşuyordu, büyük ihtimalle bununla konuşuyordu. Peşlerine düştü bunların.Ben yalan maksatlı onları delirtmek için öyle yapmışlar sandım