Emre bu diziyi şuan şöyle özetlicem kim kimin kuyusunu kazarsaOnu unutan birini neden düşünürse hala...
Emre bu diziyi şuan şöyle özetlicem kim kimin kuyusunu kazarsaOnu unutan birini neden düşünürse hala...
Yasak Elma gibi bir şey oldu. Nazım, şirketlerine ortak oluyor şuan. @AngelicaEmre bu diziyi şuan şöyle özetlicem kim kimin kuyusunu kazarsa
Bende dedim az önce ha sana değil annemlere @Emre OzansoyYasak Elma gibi bir şey oldu. Nazım, şirketlerine ortak oluyor şuan. @Angelica
Yasak Elma gibi bir şey oldu. Nazım, şirketlerine ortak oluyor şuan. @Angelica
Harika olmuş, ben sevdim ya.Emre bu ne türk filmi gibi yaa
Harika olmuş, ben sevdim ya.
Hapishanede tanıştığı biri sayesinde sanırım. %55 hisse onun, %45 hisse Hakan ile Tarık'ın.Nasıl zengin olduğunu göstermedilermi hala
Hapishanede tanıştığı biri sayesinde sanırım. %55 hisse onun, %45 hisse Hakan ile Tarık'ın.
Hepsinin karşısına çıktı Nazım.
Hapishanede tanıştığı biri sayesinde sanırım. %55 hisse onun, %45 hisse Hakan ile Tarık'ın.
Hepsinin karşısına çıktı Nazım.
bölüm çok çok iyiydi. ama maç da varmış bugün!😡Oww bak senn
Fulya ile Meryem'in iş birliği yaptığı çıkar bir iki bölüme ortaya.
Galiba öyle abla.aa işbirliğimi y aptılar
Galiba öyle abla.
Bilmiyorum abla, baraj bitti bizim için demişlerdi, inşaat tamamlandı demişlerdi ama Twitter'da setten fotolar geziyor. Flashback'de olabilirNasıl yani daha bölümde Baraj inşaati dendi ya
Bilmiyorum abla, baraj bitti bizim için demişlerdi, inşaat tamamlandı demişlerdi ama Twitter'da setten fotolar geziyor. Flashback'de olabilir