Ağır akması iyi haber. :A
Bölüm ağır aktı ama son kısımları sevdim. Dizinin atmosferi, çekimler ve müzikler çok iyiydi. Burak'ı ilk defa izledim ve beğendim. Feyyaz ve Biran'da gayet iyiydi. İlk bölümden çok fazla bağlanamadım diziye ama yine de fena değildi, ikinci bölümü izlicem.
9.bölüm fiyosko rezalet bir izleyici olarak tam saçmalık yapımcı senarist ya kardeşim bizi iyi başlayan sonrasında saçmaladığınız bir diziye neden kilitliyorsunuz bu Tarık daha kaç kişiye atlayacak nedir bu yani cezasını verin kardeşim yazamıyorsanız senaryoyu hekim oğlu denilen diziyi izleyinde bir şeyler kapın yoksa diziniz 20 bölüm bulmaz demedi demeyin....

9.bölüm fiyosko rezalet bir izleyici olarak tam saçmalık yapımcı senarist ya kardeşim bizi iyi başlayan sonrasında saçmaladığınız bir diziye neden kilitliyorsunuz bu Tarık daha kaç kişiye atlayacak nedir bu yani cezasını verin kardeşim yazamıyorsanız senaryoyu hekim oğlu denilen diziyi izleyinde bir şeyler kapın yoksa diziniz 20 bölüm bulmaz demedi demeyin....
Silah zoruyla izleten yok diziyi. Kumanda sizde, istediğiniz zaman kanalı değiştirip başka bir diziyi izleyebilirsiniz.

bu hafta 4.50 alırız. inş amin.
dance dancing GIF
dance dancing GIF