'Baraj'ın Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu! | FOX

Yo Puhu'da dedim bu sefer. :F
Neden ki. :F Zalim İstanbul gibi yaparım güzellerini izlerim. Tabi daha ona da başlamadım. :F

Uygulamalar karıştı. :A Puhu'da fragmanlar kısmı açıldıysa bölüm hayda hayda olur. :F Rahatladım şimdi..

Zalim İstanbul'u diziler başlamadan izleseydin keşke. :A İlk sezonu izle yeter. :F

Uygulamalar karıştı. :A Puhu'da fragmanlar kısmı açıldıysa bölüm hayda hayda olur. :F Rahatladım şimdi..

Zalim İstanbul'u diziler başlamadan izleseydin keşke. :A İlk sezonu izle yeter. :F
Aman dediğim gibi biri olmasa birinde mutlaka olacaktı. :F
Yo ona 15 bölüm bakacaktım onu gün gün kaçırmadan izlesem 2 hafta bir şey değil. :F

Biliyorum eğer yine sararsa izlerim bir 16'yı da saçmaladıklari halini iyice beğenmezsem izlemem. Sonucta o şekilde Bizim Hikaye'yi az izlemedim. :A

Yeni karakterler soktular. Ölen bebeği tekrar dirilttiler vs. Ayrıca seyircinin istediği gibi ilerlemedi de, hayal kırıklığıydı tamamen ikinci sezon. :A

İzleyip izlememene etki etmek istemem. (O kadar mesaj yazdıktan sonra demem :F)

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Yeni karakterler soktular. Ölen bebeği tekrar dirilttiler vs. Ayrıca seyircinin istediği gibi ilerlemedi de, hayal kırıklığıydı tamamen ikinci sezon. :A

İzleyip izlememene etki etmek istemem. (O kadar mesaj yazdıktan sonra demem :F)
Ölen bebek kısmı çok saçma geldi soğudum gibi şimdi. :F
Ne demezsin? :F

Şimdi belki de bakarım ya. :A aman zaten bir zaman bozuk düzen derken çok ara ara izliyorum. :A

Bir ara izlersin bu sahneyi. :A Bahar Şahin'in en sevdiğim sahnesi. Ozan'ın oyunculuğu da çok iyiydi bu dizide. Sahne sahne bak ilk bölümlere mutlaka, sonra tamamını izle.

Avşar Film sağolsun her bölümü yükledi. :bhr:

Bir ara izlersin bu sahneyi. :A Bahar Şahin'in en sevdiğim sahnesi. Ozan'ın oyunculuğu da çok iyiydi bu dizide. Sahne sahne bak ilk bölümlere mutlaka, sonra tamamını izle.

Avşar Film sağolsun her bölümü yükledi. :bhr:
Dur linki not alıyım da unutmayayım. :A
Dediğin gibi yaparım o zaman. :bhr:

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
Erken başlaması avantaj lakin ben dizinin iş yapacağını nedense pek düşünmüyorum. Keşke o dönem başlatacaklarına, bu sezon ''yeni dizi'' olarak başlatsalardı daha garanti olurdu diye düşünüyorum. Yolu açık olsun.