Yo Puhu'da dedim bu sefer.
Neden ki.Zalim İstanbul gibi yaparım güzellerini izlerim. Tabi daha ona da başlamadım.
![]()
Uygulamalar karıştı.
Zalim İstanbul'u diziler başlamadan izleseydin keşke.
Yo Puhu'da dedim bu sefer.
Neden ki.Zalim İstanbul gibi yaparım güzellerini izlerim. Tabi daha ona da başlamadım.
![]()
Aman dediğim gibi biri olmasa birinde mutlaka olacaktı.Uygulamalar karıştı.Puhu'da fragmanlar kısmı açıldıysa bölüm hayda hayda olur.
Rahatladım şimdi..
Zalim İstanbul'u diziler başlamadan izleseydin keşke.İlk sezonu izle yeter.
![]()
Aman dediğim gibi biri olmasa birinde mutlaka olacaktı.
Yo ona 15 bölüm bakacaktım onu gün gün kaçırmadan izlesem 2 hafta bir şey değil.![]()
Biliyorum eğer yine sararsa izlerim bir 16'yı da saçmaladıklari halini iyice beğenmezsem izlemem. Sonucta o şekilde Bizim Hikaye'yi az izlemedim.Aynen.
İlk sezonu 9 bölüm zaten, artı olarak 4 - 5 bölüm izlesen yeter. Sonradan çok bozdular.![]()
Biliyorum eğer yine sararsa izlerim bir 16'yı da saçmaladıklari halini iyice beğenmezsem izlemem. Sonucta o şekilde Bizim Hikaye'yi az izlemedim.![]()
Ölen bebek kısmı çok saçma geldi soğudum gibi şimdi.Yeni karakterler soktular. Ölen bebeği tekrar dirilttiler vs. Ayrıca seyircinin istediği gibi ilerlemedi de, hayal kırıklığıydı tamamen ikinci sezon.
İzleyip izlememene etki etmek istemem. (O kadar mesaj yazdıktan sonra demem)
Ölen bebek kısmı çok saçma geldi soğudum gibi şimdi.
Ne demezsin?![]()
Şimdi belki de bakarım ya.Bahar Şahin'in oyunculuğu için bile izlenir + Mine Tugay'da var.
Şimdi belki de bakarım ya.aman zaten bir zaman bozuk düzen derken çok ara ara izliyorum.
![]()
Dur linki not alıyım da unutmayayım.Bir ara izlersin bu sahneyi.Bahar Şahin'in en sevdiğim sahnesi. Ozan'ın oyunculuğu da çok iyiydi bu dizide. Sahne sahne bak ilk bölümlere mutlaka, sonra tamamını izle.
Avşar Film sağolsun her bölümü yükledi.![]()