'Baraj'ın Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu! | FOX

Eskisi gibi değilim artık abartma. :A
20200731_010806.jpg

• Sinir Bozucu
Reactions: Özgür
Bence Hekimoğlu ile Edho gelmeden başlaması doğru geçen seneki oranları bu sene zor alır gibime geliyor. 6 civarında giderse iyi bence

EDHO'nun kitlesi sabit, ne yükselir daha ne azalır. Hekimoğlu ve Baraj ise Menajerimi Ara'ya bağlı. Ama ben ikisinin de etkileneceğini düşünmüyorum. Türleri farklı çünkü.

5 - 6 civarı başlar, yine 7 - 8'leri görür. :Z

EDHO'nun kitlesi sabit, ne yükselir daha ne azalır. Hekimoğlu ve Baraj ise Menajerimi Ara'ya bağlı. Ama ben ikisinin de etkileneceğini düşünmüyorum. Türleri farklı çünkü.

5 - 6 civarı başlar, yine 7 - 8'leri görür. :Z
Ben 7 8 göreceğini düşünmüyorum 5 6 tutunsa iyi olur. Ramo ile Baraj bugünde düşme ihtimali verdiğim diziler.

Ramo ya sürpriz yapıp oranlarını koruyup devam edecek, ya batacak. :A O dizinin işi biraz riskli. :F
Bunu onlarda biliyor ama aynı kalsa gidiciydi yavaştan. O dizi niye salı günü ki. Perşembe bile daha mantıklı olurdu bence. Show niye böyle inadına yanlış gün seçiyor. Zemheri Ramo yanlış günde. Bir ara Savaşçı varken Nöbeti de pazara koymuştu :F

Bunu onlarda biliyor ama aynı kalsa gidiciydi yavaştan. O dizi niye salı günü ki. Perşembe bile daha mantıklı olurdu bence. Show niye böyle inadına yanlış gün seçiyor. Zemheri Ramo yanlış günde. Bir ara Savaşçı varken Nöbeti de pazara koymuştu :F

Savaşçı varken Nöbet'i karşısına koymak tamamen saçmaydı, oradan tamamen saçmalık yaptı kanal ama Ramo'nun günü bence gayet iyiydi. :A Zemheri'yi de 5 reyting alan ve final yaptırdığı Aşk Ağlatır'ın yerine Pazar gününe koyabilirdi.

Salı günü sadece EDHO ve Hekimoğlu vardı. EDHO'da kaç hafta yayınlanmadı Ramo başladığında.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Savaşçı varken Nöbet'i karşısına koymak tamamen saçmaydı, oradan tamamen saçmalık yaptı kanal ama Ramo'nun günü bence gayet iyiydi. :A Zemheri'yi de 5 reyting alan ve final yaptırdığı Aşk Ağlatır'ın yerine Pazar gününe koyabilirdi.

Salı günü sadece EDHO ve Hekimoğlu vardı. EDHO'da kaç hafta yayınlanmadı Ramo başladığında.
Evet ama Edho kitlesi o zaman izledi sonra bıraktı dizi dönünce Edho KVP gibi kendi kendini bitirene kadar devam eder bu gidişle. Ramo bence Çarşamba Perşembe daha iyi olabilirdi ama aynı zamanda aşkı ön planda tutmaması lazımdı. İzlemedim ama dizi aşk dizisine döndü diye çok yorum gördüm.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy