çiğdemin geliştirilmemiş sürümühilalcim mi hilal kim
@Almila'nın ismi Hilal canım.
çiğdemin geliştirilmemiş sürümüçiğdem emekli olunca evde kalmış kızların başına geçecek
yavaş kunçun kunçun etilk bakışta yabancı sandım vlla ismini görünce şok oldum 😱😱😱
ayy bu çocuktan ben daha yakışıklıyım diyenlere pes doğrusu bu çocuğun yabancı çocuklardan hiçbir farkı yok şu fotoya bakıp kim türk der acaba bu çocuğa ismi yazmasa ben demezdim vlla
ilk bakışta yabancı sandım vlla ismini görünce şok oldum 😱😱😱
ayy bu çocuktan ben daha yakışıklıyım diyenlere pes doğrusu bu çocuğun yabancı çocuklardan hiçbir farkı yok şu fotoya bakıp kim türk der acaba bu çocuğa ismi yazmasa ben demezdim vlla
Şu foto her şeyi açıklamıyor mu.
çiğdem türünün sevdiği parlakalr genelde yiğitt türünü seçiyor gerçek hayatta zatiŞu foto her şeyi açıklamıyor mu.Yani hanım gibi oğlan demek istedim.
yukarıda bu fotoyu bende değerlendirdim yabancı oyunculara taş çıakrtır dedim görmesek bizi kandırıcakınız beee naşlayın şuradanŞu foto her şeyi açıklamıyor mu.Yani hanım gibi oğlan demek istedim.
ay nasıl da savunuyor sanki kendi çocuğu 😱yukarıda bu fotoyu bende değerlendirdim yabancı oyunculara taş çıakrtır dedim görmesek bizi kandırıcakınız beee naşlayın şuradan
erkeğin evde kalmışı mı olur ayolBebeğim Allah bana bağışlasın@dizi kolik
Aman sen kıskanmaya devam et, benden önce sen varsın evde kalan@xemrexxx
Bilemiyorum emoşcum konu sen oluncaerkeğin evde kalmışı mı olur ayol
ayol zaten bir erkeğin evlenmek istemesi saçma bir ali ağaoğlu bir sülüman gibi harem kurmalı erkek dediğin bak @destere de katılır banaBilemiyorum emoşcum konu sen olunca
Aman ne harem kurarsın ya sendeayol zaten bir erkeğin evlenmek istemesi saçma bir ali ağaoğlu bir sülüman gibi harem kurmalı erkek dediğin bak @destere de katılır bana
para olduktan sonra gerisi önemsizAman ne harem kurarsın ya sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?