Bacaklarına kadar detaylı bakmadım kötü adam pardon.Bacağında var işte kıl kıldır
Bacaklarına kadar detaylı bakmadım kötü adam pardon.Bacağında var işte kıl kıldır
Sana kıl bulabilmek için kendimi feda ettimBacaklarına kadar detaylı bakmadım kötü adam pardon.
Fitness çalışıp kendini oyuncu sanan yeteneksiz biri daha işte. Son zamanlarda çok var bu türden. Bunlar da oyuncu olup para kazanıyor. Gerçek tiyatro çıkışlı has oyuncular harcanıyor bu kötü dizi sektöründe.Yok artık Enes? 😱
Dudakların üzerindeki bıyıklar bile gel beni ye diyormuş @Çiğdem- e
Bi de buradan bak.
Ona ben de katılıyorum ama adam çok başarılı, daha dizilerde göstermeden Deliha filminde başarılı olduğunu söyleyip önünün açılacağını belirtmiştim. Mimikleri, hareketleri gayet başarılı.Fitness çalışıp kendini oyuncu sanan yeteneksiz biri daha işte. Son zamanlarda çok var bu türden. Bunlar da oyuncu olup para kazanıyor. Gerçek tiyatro çıkışlı has oyuncular harcanıyor bu kötü dizi sektöründe.
Valla o kadarını bilemem ben o bahsettiğim güruhtan gördüğüm için bu oyuncuyu bu yorumu yaptım. Temeli oyunculuk olmayıp sonradan kendini geliştirip gerçekten üst düzey olan oyuncular da oldu Kıvanç Kenan gibi. O seviyeye çıkabilecek mi onu kendi belirleyek. Öyle kas yapıp çılgınca görselliğe önem vermekle olmaz o iş.Ona ben de katılıyorum ama adam çok başarılı, daha dizilerde göstermeden Deliha filminde başarılı olduğunu söyleyip önünün açılacağını belirtmiştim. Mimikleri, hareketleri gayet başarılı.
Efsane İtalya milli takım oyuncuları 2006 dünya kupası hey gidi günler heyHeriflerize göz dikti 😱 masacre kolay tav oldu bzim ekipte artık @Yiğitt
Heriflerize göz dikti 😱 masacre kolay tav oldu bzim ekipte artık @Yiğitt
abi onu ben de çıkaramadım. En zorunu bana saklamışsın
Sen bunların kılsız seviyoruz dediklerine bakma hepsi kıllı gruptan.Efsane İtalya milli takım oyuncuları 2006 dünya kupası hey gidi günler hey
Biz onları böyle seviyoruz yanlış anlaşılma olmasınSen bunların kılsız seviyoruz dediklerine bakma hepsi kıllı gruptan.
Alın 8 numaralı abicim sizin olsun, paşa paşa kullanın. @Çiğdem-Biz onları böyle seviyoruz yanlış anlaşılma olmasın
8 deminki fotoda da vardı işte ortada en önde dikilmişAlın 8 numaralı abicim sizin olsun, paşa paşa kullanın. @Çiğdem-
Oha o o mu? 😱8 deminki fotoda da vardı işte ortada en önde dikilmiş
İyi iyi erkekleri de futbol muhabbetine çevirdik yine bizim istediğimiz oldu @Çiğdem- @YiğittGattuso. Ne hırçın adamdı be. Tekme tokat dolardı herkese