Barış Arduç Resimleri

Yok artık Enes? 😱
Dudakların üzerindeki bıyıklar bile gel beni ye diyormuş @Çiğdem- e :T:

Bi de buradan bak. :A
508fbf26-f7e7-4e9f-9fee-45966b6d839a.jpg
Fitness çalışıp kendini oyuncu sanan yeteneksiz biri daha işte. Son zamanlarda çok var bu türden. Bunlar da oyuncu olup para kazanıyor. Gerçek tiyatro çıkışlı has oyuncular harcanıyor bu kötü dizi sektöründe. :D

Fitness çalışıp kendini oyuncu sanan yeteneksiz biri daha işte. Son zamanlarda çok var bu türden. Bunlar da oyuncu olup para kazanıyor. Gerçek tiyatro çıkışlı has oyuncular harcanıyor bu kötü dizi sektöründe. :D
Ona ben de katılıyorum ama adam çok başarılı, daha dizilerde göstermeden Deliha filminde başarılı olduğunu söyleyip önünün açılacağını belirtmiştim. Mimikleri, hareketleri gayet başarılı. :bhr:

Ona ben de katılıyorum ama adam çok başarılı, daha dizilerde göstermeden Deliha filminde başarılı olduğunu söyleyip önünün açılacağını belirtmiştim. Mimikleri, hareketleri gayet başarılı. :bhr:
Valla o kadarını bilemem ben o bahsettiğim güruhtan gördüğüm için bu oyuncuyu bu yorumu yaptım. Temeli oyunculuk olmayıp sonradan kendini geliştirip gerçekten üst düzey olan oyuncular da oldu Kıvanç Kenan gibi. O seviyeye çıkabilecek mi onu kendi belirleyek. Öyle kas yapıp çılgınca görselliğe önem vermekle olmaz o iş. :D

#forumözünedönsün #kıllılarahayır böyle bir şey varken erkek resmine bakmak nedir yahu :bhr:
42310_original.jpg

@MEnes @S.G.A.T. ve @MasacRE- bize savaş ilan etti. Günlük kız resimleri açacakmış. Tabi Yiğit durur mu, bende bizim tayfa için günlük yakışıklı resimleri açacağım. Kısaca bende savaş ilan ediyorum. :Z :A @Çiğdem- @Ahmed @xemrexxx
çok iyi bir hamle olur @S.G.A.T. @MasacRE- @MEnes @Doğu @XaTier bunlar ecünnü paylaştıkça ıyy 😕😕😕

@Yiğitt @mrt-06 @xemrexxx @Ahmed @Thequeer @Shamkhal bizim tayfada parlak oğlan paylaşalım :Z:Z:Z