Burcu Hogathadan daha güzelnormalde ben buna beddua etmemde @Çiğdem- in bedduasına katılırım mecburiyetten
hogatha burcuyu seviyor aslında diyeceğimde hangi burcuyu diyorsun sevdiği burcu güneştiBurcu Hogathadan daha güzel
Burcu esmersoyhogatha burcuyu seviyor aslında diyeceğimde hangi burcuyu diyorsun sevdiği burcu güneşti
Burcu esmersoy
aa vlla 4 de 4 yaptım şimdirik bülent ersoy banu alkan bensu soral serenay haftada 1 ecünnü hakladım büyülerimle @xemrexxx @Bully @sokak sanati @cookies @Yiğitt @Harunnn60 şimdi sıra burcu esmersoyda onuda haklarsam artık korkarsınız benden ayoll iftardan sonra iftar sahur arasına bir büyüde ona yapayımnormalde ben buna beddua etmemde @Çiğdem- in bedduasına katılırım mecburiyetten
Sipariş alıyor musunaa vlla 4 de 4 yaptım şimdirik bülent ersoy banu alkan bensu soral serenay haftada 1 ecünnü hakladım büyülerimle @xemrexxx @Bully @sokak sanati @cookies @Yiğitt @Harunnn60 şimdi sıra burcu esmersoyda onuda haklarsam artık korkarsınız benden ayoll iftardan sonra iftar sahur arasına bir büyüde ona yapayım
hahha aa tabi olabilir ayoll kimmiş oSipariş alıyor musun