- Reaksiyon puanı
- 59,154
- Puanı
- 1,060
Merakla bekliyoruz Haluk reyizinizi.
Merakla bekliyoruz Haluk reyizinizi.
Şöyle düşün benim FOX versiyonumun 10000000000 katı.Merakla bekliyoruz Haluk reyizinizi.![]()
Hahaha.Şöyle düşün benim FOX versiyonumun 10000000000 katı.
Şaka bir yana eğer foruma dönerse gerçekten reyiz dersin Fox 2012 en iyi izleyicisi ayrıca seçildi.![]()
Dememeni tavsiye ediyorum.Hahaha.Fenaymış ya adam. Fox'u kötülersek yandık desene o zaman
![]()
Bakıcaz artık. Fikirlerimi sakınmam ben.Dememeni tavsiye ediyorum.![]()
Kanal D'yi seviyor bi tek Intikam'ı izliyordu geri kalan her şey FOX.Bakıcaz artık. Fikirlerimi sakınmam ben.O Kanal D'yi kötülemediği sürece ben de Fox'a laf etmem o zaman.
![]()
O zaman iyi anlaşıcaz Haluk arkadaşla.Kanal D'yi seviyor bi tek Intikam'ı izliyordu geri kalan her şey FOX.![]()
Bende merak ediyordum eski konuları okudum bence sende oku gelmeden fikir sahibi olursun.O zaman iyi anlaşıcaz Haluk arkadaşla.İnşallah döner. Çok merak ediyor, yorumlarını merakla bekliyorum.
![]()
haluk reyiz dedim kızdı herifAnımsadım az çok ne yaptın ki? SGAT kardeşim bir şey yapmıştı diye hatırlıyorum?![]()
öylesine takılyordum,birden patlamıştıAnımsadım az çok ne yaptın ki? SGAT kardeşim bir şey yapmıştı diye hatırlıyorum?![]()
pompy 1 Ocak'ta, cookies 7 Ocak'ta dönecek.Konu Güncel.
cookies ve pompy foruma ne zaman döneceklerini yazarsanız iyi olur, herkes merak ediyorda.
@darksaal @Yakamoz-Asi @Bully![]()
Ben cookies in ban sebebini bilmiyorum da neden banlanmıştı?pompy 1 Ocak'ta, cookies 7 Ocak'ta dönecek.![]()
teşekkürlerpompy 1 Ocak'ta, cookies 7 Ocak'ta dönecek.![]()
Yazılmaz, çünkü senin gibi bir hanımefendiye banlanmak yakışmaz. 😉acaba birgün benim adımda yazılırmı buraya?![]()