Bana Artık Hicran De Final Yapıyor!

sira:
gultepe
kalp hirsizi
kaçak
arka sokaklar
sil baştan
ah neriman
kadim dostum
kurt seyit
yilanlarin ocu
aramizda kalsin
aşktan kaçilmaz
final yapanlar:
hicran

Son düzenleme:
Allah belenı versin kanal D diyeceğim ama Oya Doğan yazmış sıkıntı yok.:F 4 bölüm zaten ilk başta çekilmişti bence daha gün bile değişmeden böyle bir hareket yapamaz yani sadece 1 bölüm düştü diye. Kesin bir haber gelince net konuşurum.:)

Kanal D dizileri kaldırma işine başladı yine.Bu dizinin tutmayacağı açıktı. @sokak sanati için üzüldüm :A

Daha net bir şey yok Oya Doğan'a kalsaydık şuan Tv'de neler var neler yoktu Allah bilir.:F

Allah belenı versin kanal D diyeceğim ama Oya Doğan yazmış sıkıntı yok.:F 4 bölüm zaten ilk başta çekilmişti bence daha gün bile değişmeden böyle bir hareket yapamaz yani sadece 1 bölüm düştü diye. Kesin bir haber gelince net konuşurum.:)

Daha net bir şey yok Oya Doğan'a kalsaydık şuan Tv'de neler var neler yoktu Allah bilir.:F
Kaldırılacak eninde sonunda çok sürmez :A

:FThe end finish son:DBitti ne çektiniz beeeeee:DGültepe ve hicran reyting rekorları kıracaktı güya:DAma fos çıktı:D
Yeni başlayacak dizilerden ben tek urfalıyım ezelden ve hayat yolunda dizilerinden umutluyum urfalıyam ezelden total hayat yolunda ab olur:)
Diğer dizileri ise biter:D

İşte kanal d ile star arasındaki farkı görün arkadaşlar star 1 alan aşktan kaçılmaza sabır gösteriyor ama kanal d ab de 4 alan hicrana acımıyor:D
Beddualarımızla yola devam:D

Dizi bitmiyor YıldırıM arkadaş umutlanmasın yolumuza devam ediyoruz :Z

:DKanal d de daha 4 dizi başlayacak ve daha yalan dünya da var ulan istanbul küçük ağa ve kvp gün değiştirmez geriye 4 gün kalıyor şeref meselesi,urfalıyım ezelden,hayat yolunda ve poyraz başlayacak yani hicrana yol gözüktü:Dyazıkkkkkkkkk

tutmayacağı her halinden belliydi şu dizileri yayınlamayın artık ya sağlam diziler yapın izleyelim

aa ben söylemiştim ama 1.bölüm reytinglerinden sonra 5.bölümü göremez bu dizi demiştim 4.bölümle final yapıyorlar :kiki::kiki:

Galip Derviş dışındaki eski sezon işleri başlamasa kanal rahatlar. Gültepe biterse KPA rahat nefes alır ama Bana Artık Hicran De'nin bitmesi kanala zarar verir.

Hesap makinem Çakaçuka'dan gönderildi.