Bana Artık Hicran De Final Yapıyor!

sira:
gultepe
kalp hirsizi
kaçak
arka sokaklar
sil baştan
ah neriman
kadim dostum
kurt seyit
yilanlarin ocu
aramizda kalsin
aşktan kaçilmaz
final yapanlar:
hicran

Son düzenleme:
Allah belenı versin kanal D diyeceğim ama Oya Doğan yazmış sıkıntı yok.:F 4 bölüm zaten ilk başta çekilmişti bence daha gün bile değişmeden böyle bir hareket yapamaz yani sadece 1 bölüm düştü diye. Kesin bir haber gelince net konuşurum.:)

Kanal D dizileri kaldırma işine başladı yine.Bu dizinin tutmayacağı açıktı. @sokak sanati için üzüldüm :A

Daha net bir şey yok Oya Doğan'a kalsaydık şuan Tv'de neler var neler yoktu Allah bilir.:F

Allah belenı versin kanal D diyeceğim ama Oya Doğan yazmış sıkıntı yok.:F 4 bölüm zaten ilk başta çekilmişti bence daha gün bile değişmeden böyle bir hareket yapamaz yani sadece 1 bölüm düştü diye. Kesin bir haber gelince net konuşurum.:)

Daha net bir şey yok Oya Doğan'a kalsaydık şuan Tv'de neler var neler yoktu Allah bilir.:F
Kaldırılacak eninde sonunda çok sürmez :A

:FThe end finish son:DBitti ne çektiniz beeeeee:DGültepe ve hicran reyting rekorları kıracaktı güya:DAma fos çıktı:D
Yeni başlayacak dizilerden ben tek urfalıyım ezelden ve hayat yolunda dizilerinden umutluyum urfalıyam ezelden total hayat yolunda ab olur:)
Diğer dizileri ise biter:D

İşte kanal d ile star arasındaki farkı görün arkadaşlar star 1 alan aşktan kaçılmaza sabır gösteriyor ama kanal d ab de 4 alan hicrana acımıyor:D
Beddualarımızla yola devam:D

Dizi bitmiyor YıldırıM arkadaş umutlanmasın yolumuza devam ediyoruz :Z

:DKanal d de daha 4 dizi başlayacak ve daha yalan dünya da var ulan istanbul küçük ağa ve kvp gün değiştirmez geriye 4 gün kalıyor şeref meselesi,urfalıyım ezelden,hayat yolunda ve poyraz başlayacak yani hicrana yol gözüktü:Dyazıkkkkkkkkk

tutmayacağı her halinden belliydi şu dizileri yayınlamayın artık ya sağlam diziler yapın izleyelim

aa ben söylemiştim ama 1.bölüm reytinglerinden sonra 5.bölümü göremez bu dizi demiştim 4.bölümle final yapıyorlar :kiki::kiki:

Galip Derviş dışındaki eski sezon işleri başlamasa kanal rahatlar. Gültepe biterse KPA rahat nefes alır ama Bana Artık Hicran De'nin bitmesi kanala zarar verir.

Hesap makinem Çakaçuka'dan gönderildi.

Forum İstatistikleri

Konular
176,582
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy