Hİcran sonsuzluğa gidiyor ama.Elemler taşıyor artık mesajlarından biraz sakin olsana bak Gültepe yerine geri döndü.![]()
Hİcran sonsuzluğa gidiyor ama.Elemler taşıyor artık mesajlarından biraz sakin olsana bak Gültepe yerine geri döndü.![]()
kimsa sana eleştirmedin demiyor. ama konuya direkt senariste laf atarak girmen ney ? neyse ney çokta önemli değil.
bana artık hicran de 4. bölüm resimleri...
http://fotogaleri.kanald.com.tr/banaartikhicrande/bana-artik-hicran-de-4-bolum/5397/1
baya olaylar olucak, murat sinana haddini bildirip, şamarı indiriyor.
@sokak sanati @Bully @mrt-06 @ozgur2113 @Yiğitt @eros
Şu dizi ciddi ciddi bu hafta bitiyor mu yoksa umut var mı ?Sinan ve Hicran sahnesi olmazsa bu iş olmaz.Ben romantik ve komik seviyorum yani Hicran and Murat.
![]()
Şu dizi ciddi ciddi bu hafta bitiyor mu yoksa umut var mı ?
Şu İkinci Sayfa diye program var ya ordada bu hafta son dediler.Geçmiş olsunKanal D'de olduğumuz için umut yok yani bu hafta olmasa haftaya ipler çekilir.Ama @yakup09 çekimler bitti falan dedi.
![]()
Şu İkinci Sayfa diye program var ya ordada bu hafta son dediler.Geçmiş olsun![]()
Bu arada reyting konusunda kimse Kocamın Ailesiyle ilgili yorum yapmamış söyliyeyim dedimAllah Razı olsun. Yeni seferlere artık.![]()
Bu arada reyting konusunda kimse Kocamın Ailesiyle ilgili yorum yapmamış söyliyeyim dedim![]()
Kimse birşey dememiş ki diziye
Kimse birşey dememiş ki diziye![]()
Tamam işte Vadiciler dememiş ki yani bizden bir tane bile eleştiri gelmemş diziye demek ki yorumlamaya gerek duymamışızNe bakımdan diyecekelrdiki. Başarısı yerinde ve gözle görüllüyor.Düşecek demişler geleceği görüp onun dışında yorum yok zaten.
![]()
Tamam işte Vadiciler dememiş ki yani bizden bir tane bile eleştiri gelmemş diziye demek ki yorumlamaya gerek duymamışız![]()
Özetimizle yarışıyor kalite dizinizSizi dikkate alsak Vadici olurduk zaten.Gerek yok kaliteyi yorumlamanıza.
![]()
Bakalım haftaya Neler olacak..çok Merak ettim
Özetimizle yarışıyor kalite diziniz![]()
Ab de her hafta yükseliyoruzÖzetinizde total yapacak bir şey yok.Kısalta kısalta sunsanızda AB olmuyor sizden.
Ama Ab'de görüyoruz. Birde 3 aylık ve yeni yetme oyunculardan oluşan bir kadroyuz.![]()
Ab de her hafta yükseliyoruz![]()
Kanal D dışında senaryoda derin konular işleniyor onunda etkisi varKanal D etkisi.Yoksa en fazla 6 olurdunuz.
![]()
Hee hee öyle.Kanal D dışında senaryoda derin konular işleniyor onunda etkisi var![]()
Git bu bölümü izle kimsenin dizide kullanamadığı Işidi anlatıyor üstüne üstlük ışidin kafa kesmediğini gösterdi bu bölümHee hee öyle.![]()