- Reaksiyon puanı
- 58,385
- Puanı
- 1,060
Git bu bölümü izle kimsenin dizide kullanamadığı Işidi anlatıyor üstüne üstlük ışidin kafa kesmediğini gösterdi bu bölüm
Şedid değil miydi o.
Git bu bölümü izle kimsenin dizide kullanamadığı Işidi anlatıyor üstüne üstlük ışidin kafa kesmediğini gösterdi bu bölüm
Dizideki ismi şedid gerçekteki ismi ışidŞedid değil miydi o.Ne kadar yırtınırsa yırtırsınlar en fazla 2 reyting düşer Ab ile total farkı.
![]()
Dizideki ismi şedid gerçekteki ismi ışid![]()
Dizi ama hiçbir dizinin gündeme getiremediği konuları anlatıyorAnlamıştık zaten bizde ama o dizi.![]()
Dizi ama hiçbir dizinin gündeme getiremediği konuları anlatıyor![]()
Yok artık Işidi Tapınak Şovalyelerini anlatan başka bir dizi daha mı var 😱Her dizi gerçek konuları anlatıyor yani fantastikler hariç.Ne var bunda bu biraz daha arakçısı sadece. bu dediğim seninki.
![]()
Yok artık Işidi Tapınak Şovalyelerini anlatan başka bir dizi daha mı var 😱
Kovuyon demek beniOff o bakımdan mı söyledim. AYrıca ben dediğini yanlış okumuşum.😱 Dur gözlüksüzlükten hep bu.
Ayrıca git benim dizimin konusundan.![]()
hıı hıı çünkü katlediyorsun Hicran konusunu. Hemde hi. alakasız bir diziyle.Kovuyon demek beni![]()
Sen cevap veremedim desene şuanhıı hıı çünkü katlediyorsun Hicran konusunu. Hemde hi. alakasız bir diziyle.😡
Sen cevap veremedim desene şuanneyse gideyim bu konudan ama pazartesi şov yapacam bu konuda
![]()
Bak hala Vadi konuşuyorsun Vadi etkisi her yerdeMelunsunnn...sss Ayrıca dönüp dolaşıp Vadi konuşuyoruz. Psikolajim çöküyor.![]()
üstüne şunuda diyim, bi tane set çalışanı demiş ki ; bazı oyuncular yeni projeler için görüşmede ve reji de dağılmış. yani devam etmesi filan artık imkansızKanal D'de olduğumuz için umut yok yani bu hafta olmasa haftaya ipler çekilir.Ama @yakup09 çekimler bitti falan dedi.
![]()
üstüne şunuda diyim, bi tane set çalışanı demiş ki ; bazı oyuncular yeni projeler için görüşmede ve reji de dağılmış. yani devam etmesi filan artık imkansız![]()