Kanal D Bana Artık Hicran De - Dizi Yorumları

sende takip ediyosun artık diziyi heralde :Z

yüzünü görmek istiyorsan pazar akşamı tv karşısına kurulup öyle görürsün :A ne kadar reyting o kadar yüzün tamamı :F

sokak sanatı ciddi kandırmacalara gidiyor, fazla kapılıp sinan hicran alemine takılı kalmsa bari :F
İlk bölümü tv'den izledim de ikinci bölümde misafirlikteydik. :F Neyse bu hafta izleyeceğim Hicran'ımı.:bhr: :Z

İnşallah. :D Ben dizi izlerken yorum yapmayı sevmiyorum [HASHTAG]#karadayi[/HASHTAG] da bile bölüm sonrası yazarım. :A Neyse pazar uğrarım foruma. :D
uğra uğra :D diziyi hem izleyip hem forumda kaynatmakta güzel oluyor, denemelisin :F

Hicran bu hafta zirvede'de olur @yakup09 :A
o ne güzel bi dilek öyle :A zaten hafif bi düşüş yaşasak bag gibi pt-2'ye koncağımızı biliyorum. diken üstündeyim :(

uğra uğra :D diziyi hem izleyip hem forumda kaynatmakta güzel oluyor, denemelisin :F

o ne güzel bi dilek öyle :A zaten hafif bi düşüş yaşasak bag gibi pt-2'ye koncağımızı biliyorum. diken üstündeyim :(
Gelirim merak etme. :D Bu hafta Kanal D'ye rağmen yükseleceğini düşünüyorum. :D

Aynen düşüş yaşarsa diğer gider yeni dizilere yer açmak için bu hafta olaylar olması lazım :D

Gelirim merak etme. :D Bu hafta Kanal D'ye rağmen yükseleceğini düşünüyorum. :D
tabii ki yükselmeli kanal d elinden geleni yapıp 3 gün tekrar koydu gece 1 - 1 buçuk gibi :kiki:

ben bi tahminde bulunmayacam çünkü bulunduğumda dumur oluyorum :F bekleyip, kafamdaki oranı görürsem listede şaşırıp sevinmek daha sitressiz :F

Aynen düşüş yaşarsa diğer gider yeni dizilere yer açmak için bu hafta olaylar olması lazım :D
şu an karakterlerle bütünleşiyoruz, olyların şiddetlenmesi 4 bölümü bulur. :d tabii o 4 bölüme dizi kendini kanald nin elinden nası koruyacaksa ? :F

tabii ki yükselmeli kanal d elinden geleni yapıp 3 gün tekrar koydu gece 1 - 1 buçuk gibi :kiki:

ben bi tahminde bulunmayacam çünkü bulunduğumda dumur oluyorum :F bekleyip, kafamdaki oranı görürsem listede şaşırıp sevinmek daha sitressiz :F

şu an karakterlerle bütünleşiyoruz, olyların şiddetlenmesi 4 bölümü bulur. :D tabii o 4 bölüme dizi kendini kanald nin elinden nası koruyacaksa ? :F
Onun yerine Ulan İstanbul'un tekrarını versin geceleri. :F Her gece verseydi FOX gibi nasıl yükselirdi. :D

star bile umutsuz vak'a reaksiyonun tekrarını vere vere nasılda yükseltti.. :T: kanald de başlamak artık hiç ayrıcalıklı değil tam tersine büyük bi tehdit unsuru :D
Kesinlikle. :D Boynu Bükükler'den sonra Kanal D'ye sinir oldum Hicran'ı da kendi kendine bitirirse benim için bitmiştir. :D

Kesinlikle. :D Boynu Bükükler'den sonra Kanal D'ye sinir oldum Hicran'ı da kendi kendine bitirirse benim için bitmiştir. :D
aynen. :d bende öbgzk- aşkı memnuyu bizlere sunduğu için hep bi limit vermiştim. lakin kayıp şehirle darbe vurdu, kayıpla darbeyi derinleştirdi, bag ile darbeyi son haddine getircek ve hicranda kıyarsa darbeyi tamamıyla gerçekleştirmiş olacak. :d yani bende limit filan kalmayacak. :d

aynen. :D bende öbgzk- aşkı memnuyu bizlere sunduğu için hep bi limit vermiştim. lakin kayıp şehirle darbe vurdu, kayıpla darbeyi derinleştirdi, bag ile darbeyi son haddine getircek ve hicranda kıyarsa darbeyi tamamıyla gerçekleştirmiş olacak. :D yani bende limit filan kalmayacak. :D
Bag ve Hicran olmazsa yeni dizileri sürülecek ama yeni gelen dizilerin de çok iyi gideceğini zannetmiyorum. :D Kanal D bu sezon da hüsrana uğrayacak bu gidişle. :D

Bag ve Hicran olmazsa yeni dizileri sürülecek ama yeni gelen dizilerin de çok iyi gideceğini zannetmiyorum. :D Kanal D bu sezon da hüsrana uğrayacak bu gidişle. :D
şeref meselesi zaten ben kendimden bile umutsuzum diye bağırıyor. :d urfalıyım ezelden tns'yi düşünürsek 5-6 alır gibi:T hayat yolunda ne yapar bilemiyorum.. :d

şeref meselesi zaten ben kendimden bile umutsuzum diye bağırıyor. :D urfalıyım ezelden tns'yi düşünürsek 5-6 alır gibi:T hayat yolunda ne yapar bilemiyorum.. :D
Poyraz Karayel de Limon Yapım olmasından dolayı kaybediyor ama ben tutmasını isterim. :D Burçin ve İlker gibi kaliteli oyuncuları var. Şeref Meselesi Kerem'in hayranları tek izler herhalde. :A

Poyraz Karayel de Limon Yapım olmasından dolayı kaybediyor ama ben tutmasını isterim. :D Burçin ve İlker gibi kaliteli oyuncuları var. Şeref Meselesi Kerem'in hayranları tek izler herhalde. :A
ilkeri bende severim keza burçinde fena sayılmaz ama tanıtımları beni cezbetmedi. :d gb fanları etse etse 0.5 eder. :F

ben izlemiyom diziyi.ss

Hatırlat demiştin.ss

Öncellikle hevesinizin kursağınız kaldığı günü germeyi iple çektiğimi belirtiyorum.:A Çünkü Murat masum Hicran'ımızı üzecek sizde bu gerçekteği pek atlamamsınız iyi olur @Bully @yakup09 .:A

2.si yakışabilirler ama önemli olan mutlu olmaları. Sinan eğlenceli biri ve Hicran'ada tamamen kapılmış durumda. onu asla üzmez. Hicran için Sinan demeye devam edeceğim.😎

Hatırlat demiştin.ss

Öncellikle hevesinizin kursağınız kaldığı günü germeyi iple çektiğimi belirtiyorum.:A Çünkü Murat masum Hicran'ımızı üzecek sizde bu gerçekteği pek atlamamsınız iyi olur @Bully @yakup09 .:A

2.si yakışabilirler ama önemli olan mutlu olmaları. Sinan eğlenceli biri ve Hicran'ada tamamen kapılmış durumda. onu asla üzmez. Hicran için Sinan demeye devam edeceğim.😎
denk gelirsem izlerim demiştim.ss