- Reaksiyon puanı
- 58,385
- Puanı
- 1,060
hicranım daha iyilerini hakediyor muarat gibilakin kamyoncuda yedekte dursun
1 metrelik sinan boylusundan iyidir
![]()
Sinan sempatikliği ile alır hepsini aşağıya.
hicranım daha iyilerini hakediyor muarat gibilakin kamyoncuda yedekte dursun
1 metrelik sinan boylusundan iyidir
![]()
niye ki ?Sinan sempatikliği ile alır hepsini aşağıya.Rezil etme Hicran'ın güzelliğini şu fantezilerinle.
![]()
niye ki ?kamyonu her gün bıkmada yıkayan hicrana gözü gibi bakan kamyoncu ikilisinin, kamyonu yıkamak için yapılan köpükle birbirlerine köpük atıp cilveleşmeleri güzel bi fantezi bence
itiraf et iyi kurguladım
![]()
Hicran ve Murat çok hoş da keşke Hicran'ın da yüzünü görseydik.Ekli dosyayı görüntüle 39728
bizimkiler ateşi elevlendirmiş bile @Bully @ozgur2113 @mrt-06 @Yiğitt @denizz19@sokak sanati da sinan demesiyle kalsın
![]()
ben izlemiyom diziyi.ssEvet iyi kurgulamışsın ama Kötü ve mide bulandırıcı şeyleri iyi kurgulamanı sana övgü olarak demiyorum bunu.
Gençler Sanki bölüm özetini atlamışız.Paylşalım dedik.
Murat da Sinan da Hicran’dan etkileniyor
Hicran'ın sanatı hem Murat'ı hem de Sinan'ı fazlasıyla etkilemiştir. Her ikisi de Hicran'da farklı bir şeyler olduğunun farkındadırlar. Lale'nin baskı dolu tavırları Murat'ı giderek Hicran'a iterken, Sinan da hiç fakında olmadan içten içe Hicran'a hayranlık beslemeye başlar. Duygularına ve düşüncelerine hükmetmeye çalışan Hicran ne yapacaktır? Başarılı olabilecek midir? Recai, Murat'a yaptıkları işin aslında göründüğü gibi yasalara uygun olmadığını söylemiştir. Bu durumdan rahatsız olan ve iyice huzursuzlanan Murat ne yapacak? Durumu Sinan'la paylaşacak mı?
Tüm soruların Cevabı Pazar saat 20:00'da malesefki Kanal D'de.
@Bully @Yiğitt @yakup09 @yatutarsa @ABAY_06 @beyazsoy @sürgünüm @eros @ozgur2113 @RevaN @*YıldırıM* @Ahmad
@Maskeli Fedai sende ailene okut.![]()
Oha bu ne hız 😱Ekli dosyayı görüntüle 39728
bizimkiler ateşi elevlendirmiş bile @Bully @ozgur2113 @mrt-06 @Yiğitt @denizz19@sokak sanati da sinan demesiyle kalsın
![]()
Görmek istediklerini görebilirsin ama Hicran-Murat gerçeğinden kaçamazsın.Ekli dosyayı görüntüle 39729
Bölümün en güzel karesini paylaştım şimdiden sizle.@Bully @yakup09 @Yiğitt @ABAY_06 @beyazsoy @denizz19 @sürgünüm ve diğerleri.
Bende en güzel akreyi kesip biçtim ve profil resmi yaptım.
Ekli dosyayı görüntüle 39730
O resme bir kere baktım geçti her aim bakacağım bir resimde vermiş Coşkun bana özel.
Hakeden Sinan olacak bunu hikaye ilerledikçe göreceksiniz.![]()
sende takip ediyosun artık diziyi heralde@sokak sanati gördünmü Hicran Murat'ı![]()
yüzünü görmek istiyorsan pazar akşamı tv karşısına kurulup öyle görürsünHicran ve Murat çok hoş da keşke Hicran'ın da yüzünü görseydik.![]()
sokak sanatı ciddi kandırmacalara gidiyor, fazla kapılıp sinan hicran alemine takılı kalmsa bariOha bu ne hız 😱
Hicran-Murat süperler ya.Yalnız bu Hicran da az değilmiş ha saf ve temiz dediğimiz kız nişanlı bir adamı ayartıyor.
Ama aşk ferman dinlemiyor işte naparsın.
Görmek istediklerini görebilirsin ama Hicran-Murat gerçeğinden kaçamazsın.Kandır sen kendini.
![]()
Bırak takılsın o kendi aleminde hevesini kırmamak lazım çocuğun gerçek belli zaten.sende takip ediyosun artık diziyi heralde
yüzünü görmek istiyorsan pazar akşamı tv karşısına kurulup öyle görürsünne kadar reyting o kadar yüzün tamamı
sokak sanatı ciddi kandırmacalara gidiyor, fazla kapılıp sinan hicran alemine takılı kalmsa bari![]()
helal kanald'meBırak takılsın o kendi aleminde hevesini kırmamak lazım çocuğun gerçek belli zaten.
Bu arada bu gece 1:30'da tekrarımız varBu haftaki 3.tekrarımız ama saatler müthiş
![]()
Haksızlık etmeyelim bence de artık 3 tekrar verdi işte kanal daha ne.helal kanald'metekrar saati de çok iyi, haksızlık etmiyelim 3.3 da olabilirdi
😡
1.3 daki tekrar 1.5 rtg alacak öyle mi ?😱 aylardan yaz* ramazan sandın sen heraldeHaksızlık etmeyelim bence de artık 3 tekrar verdi işte kanal daha ne.
Bu 3 tekrar ab'de 1.5 reyting katkı yapsa bu hafta 5.5 alacaz yani inşallah.![]()
Yarın Cumartesi ama insanlar geç yatabilir bugün.1.3 daki tekrar 1.5 rtg alacak öyle mi ?😱 aylardan yaz* ramazan sandın sen heralde![]()
kanald,kanaldfan ne oluyoruz ? en kısıtlı imkanlarla en yüksek verimi beklemek ? 😱Yarın Cumartesi ama insanlar geç yatabilir bugün.![]()
Beklemeyip de napacam başka çaremiz mi varkanald,kanaldfan ne oluyoruz ? en kısıtlı imkanlarla en yüksek verimi beklemek ? 😱
ne kadar da rahat söylüyorsun ? triplerine sokmayın beniBeklemeyip de napacam başka çaremiz mi varUmut ediyoruz işte yükselsin diye yükselemezse gidici olduğu açık.
Sen hazırla kendini de Yakup'um üzülmeni istemem sonra.ne kadar da rahat söylüyorsun ? triplerine sokmayın benio dizi bitmeyecek
![]()
Sıkı takip etmiyorum ama göz atmaya çalışıyorumsende takip ediyosun artık diziyi heralde
yüzünü görmek istiyorsan pazar akşamı tv karşısına kurulup öyle görürsünne kadar reyting o kadar yüzün tamamı
sokak sanatı ciddi kandırmacalara gidiyor, fazla kapılıp sinan hicran alemine takılı kalmsa bari![]()
hicranın ilk rakamlarına kapılma bence. ab'de4 bi 7'ye çıksın kanald nin eli ayağı bağlanırSen hazırla kendini de Yakup'um üzülmeni istemem sonra.![]()
bi göz atsan müptelası olursun zatenSıkı takip etmiyorum ama göz atmaya çalışıyorum
evet, hem günümüzde geçiyor ama genellikle 98 li yılı anlatıyor.Bu dizi 90 li yıllarda çekiliyor dimi ?