Kanal D Bana Artık Hicran De - Dizi Yorumları

yok artık :F sinan kim oluyor muratın o bakışları yanında? :A sinan klüplerde günü birlik ilişkileriyle yetinsin bence. :A hicrandan ona gram hicran yok :F

Eğer Sinan ile olursa kötü örnek teşgil etmeyecek bir defa Hicran ama böyle Kötü örnek olacak izleyiciye.:A İşte zaten dizilerin kuralı bu. Hakeden kazanmaz hiç bir zaman. Sizde öyle aldatmaya şahit olun ve destekleyin emi. :A

Eğer Sinan ile olursa kötü örnek teşgil etmeyecek bir defa Hicran ama böyle Kötü örnek olacak izleyiciye.:A İşte zaten dizilerin kuralı bu. Hakeden kazanmaz hiç bir zaman. Sizde öyle aldatmaya şahit olun ve destekleyin emi. :A
kaçarı bi karakterle konuştuğu müddetçe tns izleyicisi affetmez asıl :A murat eli yüzü düzgün, sınırları olan bi insan. :d çoskun ırmağı başkalarıyla kıyaslamayalım :A hakedene verdi hicranı klişeye bulaşmadan. :A sende o resimlere baktıkça kahrol emi :A

nvjalba.png

Bölümün en güzel karesini paylaştım şimdiden sizle.:A @Bully @yakup09 @Yiğitt @ABAY_06 @beyazsoy @denizz19 @sürgünüm ve diğerleri.:Z

Bende en güzel akreyi kesip biçtim ve profil resmi yaptım.:love1:

Adsız.png

kaçarı bi karakterle konuştuğu müddetçe tns izleyicisi affetmez asıl :A murat eli yüzü düzgün, sınırları olan bi insan. :D çoskun ırmağı başkalarıyla kıyaslamayalım :A hakedene verdi hicranı klişeye bulaşmadan. :A sende o resimlere baktıkça kahrol emi :A

O resme bir kere baktım geçti her aim bakacağım bir resimde vermiş Coşkun bana özel.:Z

Hakeden Sinan olacak bunu hikaye ilerledikçe göreceksiniz.:(

Fragmanda bile uzun uzun bekleme sahnesi çekiyor artık diziler şaka gibi.:F Eee ne alemdeymiş derken ne uzattın be Murat.:F

en güzel kare olmuyor bu, olsa olsa oldurtmaya çalışılan ama olmayan bi çift resmine benziyor :kiki:

Senin Kamyoncudan daha kaliteli en azından. Sne kamyoncuyu destekliyordun ilk başta unutma.:(

Güzel oalcak tabi. Hicran var Sinan var Vitray var bar oğlu var.:Z
Profile yakışmamış ama :A

onu da destekliyorum. hicran ikisini bi arada götürse fena olmaz hani :kiki: 😱 :kiki:

Sende çok fenasın. Ben Hicran'cıyım. aptın kızı.:( Ayrıca o Kamyoncuyu napsın birde dikkatiniz çekerim fragmanda yok o çapulcu.:A

Güzel oalcak tabi. Hicran var Sinan var Vitray var bar oğlu var.:Z
Profile yakışmamış ama :A

Zavklerimiz uymuyordu zaten bunu tekrar etmiş oldun.:A

Küçücük bir sahnesi var ama oda sayılmaz. Her zaman ki gibi Hicran'ı kesme sahnesi.:F 2 bölümdür yaptığı tek iş zaten.:F

Sende çok fenasın. Ben Hicran'cıyım. aptın kızı.:( Ayrıca o Kamyoncuyu napsın birde dikkatiniz çekerim fragmanda yok o çapulcu.:A

Zavklerimiz uymuyordu zaten bunu tekrar etmiş oldun.:A

Küçücük bir sahnesi var ama oda sayılmaz. Her zaman ki gibi Hicran'ı kesme sahnesi.:F 2 bölümdür yaptığı tek iş zaten.:F
bi bakışı yeter kamyoncunun hicrana, nasıl yok diyosun :bağır: