Hicran naptın sen be aslanım.Ekli dosyayı görüntüle 39728
bizimkiler ateşi elevlendirmiş bile @Bully @ozgur2113 @mrt-06 @denizz19@sokak sanati da sinan demesiyle kalsın
![]()
yok artıkHicran naptın sen be aslanım.Sinan ile daha uyumlulardı ama yapacakta bir şey yok tabi.
![]()
yok artıksinan kim oluyor muratın o bakışları yanında?
sinan klüplerde günü birlik ilişkileriyle yetinsin bence.
hicrandan ona gram hicran yok
![]()
kaçarı bi karakterle konuştuğu müddetçe tns izleyicisi affetmez asılEğer Sinan ile olursa kötü örnek teşgil etmeyecek bir defa Hicran ama böyle Kötü örnek olacak izleyiciye.İşte zaten dizilerin kuralı bu. Hakeden kazanmaz hiç bir zaman. Sizde öyle aldatmaya şahit olun ve destekleyin emi.
![]()

kaçarı bi karakterle konuştuğu müddetçe tns izleyicisi affetmez asılmurat eli yüzü düzgün, sınırları olan bi insan.
çoskun ırmağı başkalarıyla kıyaslamayalım
hakedene verdi hicranı klişeye bulaşmadan.
sende o resimlere baktıkça kahrol emi
![]()
en güzel kare olmuyor bu, olsa olsa oldurtmaya çalışılan ama olmayan bi çift resmine benziyorEkli dosyayı görüntüle 39729
Bölümün en güzel karesini paylaştım şimdiden sizle.@Bully @yakup09 @Yiğitt @ABAY_06 @beyazsoy @denizz19 @sürgünüm ve diğerleri.
Bende en güzel akreyi kesip biçtim ve profil resmi yaptım.
Ekli dosyayı görüntüle 39730
en güzel kare olmuyor bu, olsa olsa oldurtmaya çalışılan ama olmayan bi çift resmine benziyor![]()
karşısında ki o kadar gereksiz olunca zorla, istemeye istemeye söylüyor ne yapsınFragmanda bile uzun uzun bekleme sahnesi çekiyor artık diziler şaka gibi.Eee ne alemdeymiş derken ne uzattın be Murat.
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 39729
Bölümün en güzel karesini paylaştım şimdiden sizle.@Bully @yakup09 @Yiğitt @ABAY_06 @beyazsoy @denizz19 @sürgünüm ve diğerleri.
Bende en güzel akreyi kesip biçtim ve profil resmi yaptım.
Ekli dosyayı görüntüle 39730
Çok güzel olmuş umudum![]()
![]()
onu da destekliyorum. hicran ikisini bi arada götürse fena olmaz haniFragmanda bile uzun uzun bekleme sahnesi çekiyor artık diziler şaka gibi.Eee ne alemdeymiş derken ne uzattın be Murat.
Senin Kamyoncudan daha kaliteli en azından. Sne kamyoncuyu destekliyordun ilk başta unutma.![]()
karşısında ki o kadar gereksiz olunca zorla, istemeye istemeye söylüyor ne yapsın![]()
onu da destekliyorum. hicran ikisini bi arada götürse fena olmaz hani😱
![]()
Güzel oalcak tabi. Hicran var Sinan var Vitray var bar oğlu var.
Profile yakışmamış ama![]()
bi bakışı yeter kamyoncunun hicrana, nasıl yok diyosunSende çok fenasın. Ben Hicran'cıyım. aptın kızı.Ayrıca o Kamyoncuyu napsın birde dikkatiniz çekerim fragmanda yok o çapulcu.
Zavklerimiz uymuyordu zaten bunu tekrar etmiş oldun.
Küçücük bir sahnesi var ama oda sayılmaz. Her zaman ki gibi Hicran'ı kesme sahnesi.2 bölümdür yaptığı tek iş zaten.
![]()
bi bakışı yeter kamyoncunun hicrana, nasıl yok diyosun![]()
hicranım daha iyilerini hakediyor muarat gibiHicran'a yetmiyor ki kızcaz yüzüne bile bakmıyor seninkinin.![]()