Reklam maalesef.Umarım reklam girmez. Yoksa bozuk olan antenlerim coşar.
Bizim ki yanlış o zaman.
![]()
Reklam maalesef.Umarım reklam girmez. Yoksa bozuk olan antenlerim coşar.
Bizim ki yanlış o zaman.
![]()
Reklam maalesef.Kanal D inşallah naptığını biliyordur
![]()
Bela okuma.Allah Belasını versin Kanal D'nin.Yine bırakıcam bak.
Bela okuma.
Belliydi zaten reklama gireceği.Neyi bırakıcan
![]()
Şuan misafirlikteyim ve gittiğim yerde çocuk Kaçak Gelinler'i izliyor.Bırakmıyor bir türlü izleyeyim.
![]()
AnlamadımSinirlerim bozuktu belki Hicran düzeltir dedim izin vermiyorki Dengesiz kanalın.😡
Komşunu söyle sana kim olduğunu söyleyeyim dersem büyük total çıakrsın.![]()
Anlamadım![]()
![]()
Murat etkilendi Hicran'dan @sokak sanati![]()
Hicran da etkilendi sarışın çocuktan.Sus pus oldu. İlk görüşte aşık oldu melun.😡 Sinan'a yar olsun zaten evli Murat.![]()
Hicran da etkilendi sarışın çocuktan.
Evli değil nişanlı.Sinan-Hicran isteğin şu anlık mümkün görünmüyor.
![]()
Sonradan etkilendi işte.Offf çok kötü bu senaristler. Daha çok yakışıyorlar ama.Hicran'ı hem o hakedecek. Murat yarı yolda bırakır.
Hicran yalan söylemekten baklamadı bile. Zaten babası yanındayken başını bile kaldıramadı.![]()
Sonradan etkilendi işte.
Murat'la görsel olarak daha çok yakışıyorlar gibi sanki.Murat Hicran'ı yarıyolda bırakırsa Sinan kapar artık kızı anca.
![]()
Kızları cinsel obje gibi görmesi hoşuma gitmiyor şu anlık o huyu da düzelecektir Hicran'a aşık olunca.Eğer öyle olsun var yaa.Çiçekcinin ne işi var laaa orda.
İşte Sinan diyorduk. O sahnede nasıldı yine. Adam iyi yaw.![]()
Kızları cinsel obje gibi görmesi hoşuma gitmiyor şu anlık o huyu da düzelecektir Hicran'a aşık olunca.![]()
Aynen iyiydi o sahne.Gül sahnesi süper.Yok öyle bir şey. öyle olsa hicran ile bile yatmaya kalkar. Öyle olmayacak.
Aynen iyiydi o sahne.Geçen bölüm kıza yaptığını unuttun herhalde kaçtı gitti.
Hicran babasına nasıl da yalvarıyor.![]()
Sinan makara ya dizinin eğlencesi.Dur duygu seliyim şuan.Ben kıyamazdım.
Geçen ki kzıın yolu belli gibiydi.![]()