Kanal D Bana Artık Hicran De - Dizi Yorumları

İlk bölümü tv'den izledim de ikinci bölümde misafirlikteydik.
Neyse bu hafta izleyeceğim Hicran'ımı.

İnşallah.
Ben dizi izlerken yorum yapmayı sevmiyorum [HASHTAG]#karadayi[/HASHTAG] da bile bölüm sonrası yazarım.
Neyse pazar uğrarım foruma.
uğra uğra
diziyi hem izleyip hem forumda kaynatmakta güzel oluyor, denemelisin

Hicran bu hafta zirvede'de olur @yakup09
o ne güzel bi dilek öyle
zaten hafif bi düşüş yaşasak bag gibi pt-2'ye koncağımızı biliyorum. diken üstündeyim

uğra uğra

o ne güzel bi dilek öyle
zaten hafif bi düşüş yaşasak bag gibi pt-2'ye koncağımızı biliyorum. diken üstündeyim
Gelirim merak etme.
Bu hafta Kanal D'ye rağmen yükseleceğini düşünüyorum.

uğra uğra

o ne güzel bi dilek öyle
Aynen düşüş yaşarsa diğer gider yeni dizilere yer açmak için bu hafta olaylar olması lazım

Gelirim merak etme.
Bu hafta Kanal D'ye rağmen yükseleceğini düşünüyorum.
tabii ki yükselmeli kanal d elinden geleni yapıp 3 gün tekrar koydu gece 1 - 1 buçuk gibi

ben bi tahminde bulunmayacam çünkü bulunduğumda dumur oluyorum
bekleyip, kafamdaki oranı görürsem listede şaşırıp sevinmek daha sitressiz

Aynen düşüş yaşarsa diğer gider yeni dizilere yer açmak için bu hafta olaylar olması lazım
şu an karakterlerle bütünleşiyoruz, olyların şiddetlenmesi 4 bölümü bulur.
tabii o 4 bölüme dizi kendini kanald nin elinden nası koruyacaksa ?

Onun yerine Ulan İstanbul'un tekrarını versin geceleri.
Her gece verseydi FOX gibi nasıl yükselirdi.

Onun yerine Ulan İstanbul'un tekrarını versin geceleri.
Her gece verseydi FOX gibi nasıl yükselirdi.
star bile umutsuz vak'a reaksiyonun tekrarını vere vere nasılda yükseltti..
kanald de başlamak artık hiç ayrıcalıklı değil tam tersine büyük bi tehdit unsuru

star bile umutsuz vak'a reaksiyonun tekrarını vere vere nasılda yükseltti..
kanald de başlamak artık hiç ayrıcalıklı değil tam tersine büyük bi tehdit unsuru
Kesinlikle.
Boynu Bükükler'den sonra Kanal D'ye sinir oldum Hicran'ı da kendi kendine bitirirse benim için bitmiştir.

Kesinlikle.
Boynu Bükükler'den sonra Kanal D'ye sinir oldum Hicran'ı da kendi kendine bitirirse benim için bitmiştir.
aynen.
bende öbgzk- aşkı memnuyu bizlere sunduğu için hep bi limit vermiştim. lakin kayıp şehirle darbe vurdu, kayıpla darbeyi derinleştirdi, bag ile darbeyi son haddine getircek ve hicranda kıyarsa darbeyi tamamıyla gerçekleştirmiş olacak.
yani bende limit filan kalmayacak.

Bag ve Hicran olmazsa yeni dizileri sürülecek ama yeni gelen dizilerin de çok iyi gideceğini zannetmiyorum.
Kanal D bu sezon da hüsrana uğrayacak bu gidişle.

Bag ve Hicran olmazsa yeni dizileri sürülecek ama yeni gelen dizilerin de çok iyi gideceğini zannetmiyorum.
Kanal D bu sezon da hüsrana uğrayacak bu gidişle.
şeref meselesi zaten ben kendimden bile umutsuzum diye bağırıyor.
urfalıyım ezelden tns'yi düşünürsek 5-6 alır gibi
hayat yolunda ne yapar bilemiyorum..

şeref meselesi zaten ben kendimden bile umutsuzum diye bağırıyor.
urfalıyım ezelden tns'yi düşünürsek 5-6 alır gibi
hayat yolunda ne yapar bilemiyorum..
Poyraz Karayel de Limon Yapım olmasından dolayı kaybediyor ama ben tutmasını isterim.
Burçin ve İlker gibi kaliteli oyuncuları var. Şeref Meselesi Kerem'in hayranları tek izler herhalde.

Poyraz Karayel de Limon Yapım olmasından dolayı kaybediyor ama ben tutmasını isterim.
Burçin ve İlker gibi kaliteli oyuncuları var. Şeref Meselesi Kerem'in hayranları tek izler herhalde.
ilkeri bende severim keza burçinde fena sayılmaz ama tanıtımları beni cezbetmedi.
gb fanları etse etse 0.5 eder.

ben izlemiyom diziyi.ss

Hatırlat demiştin.ss

Öncellikle hevesinizin kursağınız kaldığı günü germeyi iple çektiğimi belirtiyorum.
Çünkü Murat masum Hicran'ımızı üzecek sizde bu gerçekteği pek atlamamsınız iyi olur @Bully @yakup09 .

2.si yakışabilirler ama önemli olan mutlu olmaları. Sinan eğlenceli biri ve Hicran'ada tamamen kapılmış durumda. onu asla üzmez. Hicran için Sinan demeye devam edeceğim.😎

denk gelirsem izlerim demiştim.ss