Ayıpp valla kalbimi kırıyorsunuzBen Çiğdemin konuşmalarına yenik düştüm yoksa...
ayoll burda kırılması gereken ben değilmiyim ölücekmiyiz kalıcakmıyız belli değil diğer bölümeAh o @Çiğdem- yokmu o çene calmasa kurtarirdin haklisin ama o yine yapti Çiğdemligini
Bende kırıldım amaayoll burda kırılması gereken ben değilmiyim ölücekmiyiz kalıcakmıyız belli değil diğer bölüme
Aynen 😀
hangi senaryoyu
sonucta bir senaryo cnm şaka yapıyoruz hem onların derdi benimle
içine bomba yerleştirilince bakalım sen travmayı atlatabilecek misin ?sonucta bir senaryo cnm şaka yapıyoruz hem onların derdi benimle
Biliyorum elbetsonucta bir senaryo cnm şaka yapıyoruz hem onların derdi benimle
Kahkaha attımiçine bomba yerleştirilince bakalım sen travmayı atlatabilecek misin ?
pompy'nin boşluğunu hissettirmemeye çalışıyorumBiliyorum elbetHep senin konuşman yüzündenYok kendimi değiştiridm artık şakayı alttan almasını biliyorum gerçekten bozulsam söylerdim 🙂
Kahkaha attımPompy 2 😱😱😱
Bariz doldu o boşlukpompy'nin boşluğunu hissettirmemeye çalışıyorum
Biliyorum elbetHep senin konuşman yüzündenYok kendimi değiştiridm artık şakayı alttan almasını biliyorum gerçekten bozulsam söylerdim 🙂
Kahkaha attımPompy 2 😱😱😱
yokk bu pompyi bile geçti bence cnm bir insanın içine bomba koyuldğu nerede görülmüş😱içine bomba yerleştirilince bakalım sen travmayı atlatabilecek misin ?
şefkat tepe de koyulmuştuyokk bu pompyi bile geçti bence cnm bir insanın içine bomba koyuldğu nerede görülmüş😱
Aştı kendisini @pompy bile bu kadar gaddar değildiyokk bu pompyi bile geçti bence cnm bir insanın içine bomba koyuldğu nerede görülmüş😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?