Ayıpp valla kalbimi kırıyorsunuzBen Çiğdemin konuşmalarına yenik düştüm yoksa...
ayoll burda kırılması gereken ben değilmiyim ölücekmiyiz kalıcakmıyız belli değil diğer bölümeAh o @Çiğdem- yokmu o çene calmasa kurtarirdin haklisin ama o yine yapti Çiğdemligini![]()
Bende kırıldım amaayoll burda kırılması gereken ben değilmiyim ölücekmiyiz kalıcakmıyız belli değil diğer bölüme![]()
Aynen 😀
hangi senaryoyu
sonucta bir senaryo cnm şaka yapıyoruz hem onların derdi benimle
içine bomba yerleştirilince bakalım sen travmayı atlatabilecek misin ?sonucta bir senaryo cnm şaka yapıyoruz hem onların derdi benimle![]()
Biliyorum elbetsonucta bir senaryo cnm şaka yapıyoruz hem onların derdi benimle![]()
Kahkaha attımiçine bomba yerleştirilince bakalım sen travmayı atlatabilecek misin ?![]()
pompy'nin boşluğunu hissettirmemeye çalışıyorumBiliyorum elbetHep senin konuşman yüzünden
Yok kendimi değiştiridm artık şakayı alttan almasını biliyorum gerçekten bozulsam söylerdim 🙂
Kahkaha attım![]()
![]()
Pompy 2 😱😱😱
Bariz doldu o boşlukpompy'nin boşluğunu hissettirmemeye çalışıyorum![]()
Biliyorum elbetHep senin konuşman yüzünden
Yok kendimi değiştiridm artık şakayı alttan almasını biliyorum gerçekten bozulsam söylerdim 🙂
Kahkaha attım![]()
![]()
Pompy 2 😱😱😱
yokk bu pompyi bile geçti bence cnm bir insanın içine bomba koyuldğu nerede görülmüş😱içine bomba yerleştirilince bakalım sen travmayı atlatabilecek misin ?![]()
şefkat tepe de koyulmuştuyokk bu pompyi bile geçti bence cnm bir insanın içine bomba koyuldğu nerede görülmüş😱
Aştı kendisini @pompy bile bu kadar gaddar değildiyokk bu pompyi bile geçti bence cnm bir insanın içine bomba koyuldğu nerede görülmüş😱