- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
3.Bölüm
1.Sahne-Çiğdem Öldü mü?
(Çiğdem ayağı kayıp yere düşerken onu aniden Alper tutar,ikisi birbirine uzun süre baktı ardından Rıza Baba seslendi ve Alper Çiğdem'i bıraktı.)
Çiğdem:Çok teşekkür ederim.Hayatımı kurtardın.Bu arada az önce dedikleri takma.Saçmalamışım.
Alper:Ne önemi var!
(Çiğdem oradan evine geçer)
2.Sahne-Nisa Pot Kırar
(Nisa'yla Umut yemek için annelerinin yanına giderler,Nisa dış kapı ziline basar.Ardından dış kapı zilinin görüntülü ve sesli olduğunu unutup konuşmaya başlar.)
Umut:Bebeğim amma surat yaptın ya.
Nisay açık söyleyeyim Umut annenin yemeklerini sevmiyorum,senin zorunla geldim.Bu arada kardeşin saçlarını kestirmiş berbat olmuş.
(Kapı açılır ve yukarı çıkarlar.Ardından Umut'un annesi ve kardeşi tip tip bakmaya başlar.)
3.Sahne-Düğün İşleri
(Cengizler bugün de düğün işini konuşmak için gelmişti.)
Cengiz:Rıza Baba biz diyoruz ki yarın yüzüğü takalım.2 ay sonra da düğünü yapalım.Sen ne dersin?
Rıza:Benim için sorun yok.Ama bir de kızıma soralım.
(Çiğdem tam bir şey diyecekti.Annesi sözünü kesti.)
Naciye:Kızım için de sorun yok.Yarın gelin yüzükleri takalım.Bu iş de bitsin.
4.Sahne-Çiğdem kaçacak mı?
(Çiğdem odasına gider ve bir ses duyar.)
Dilber:Kız noldu?Hiç konuşamıyoruz şu aralar.
Çiğdem:İki ay sonra evleniyorum.
Dilber:Nee?Kız şaka mı yapıyon kimle?
Çiğdem:He şaka yapıyorum,o yüzden ağlıyorum.Şu Fatma ablanın kocasının yeğeniyle.
Dilber:Bundan kurtulman için bir çözüm yolu buldum.Ama sen kabul eder misin bilemem?
Çiğdem:Ne olursa kabul ederim,yeter ki kurtulayım.
Dilber:KAÇACAKSIN.
1.Sahne-Çiğdem Öldü mü?
(Çiğdem ayağı kayıp yere düşerken onu aniden Alper tutar,ikisi birbirine uzun süre baktı ardından Rıza Baba seslendi ve Alper Çiğdem'i bıraktı.)
Çiğdem:Çok teşekkür ederim.Hayatımı kurtardın.Bu arada az önce dedikleri takma.Saçmalamışım.
Alper:Ne önemi var!
(Çiğdem oradan evine geçer)
2.Sahne-Nisa Pot Kırar
(Nisa'yla Umut yemek için annelerinin yanına giderler,Nisa dış kapı ziline basar.Ardından dış kapı zilinin görüntülü ve sesli olduğunu unutup konuşmaya başlar.)
Umut:Bebeğim amma surat yaptın ya.
Nisay açık söyleyeyim Umut annenin yemeklerini sevmiyorum,senin zorunla geldim.Bu arada kardeşin saçlarını kestirmiş berbat olmuş.
(Kapı açılır ve yukarı çıkarlar.Ardından Umut'un annesi ve kardeşi tip tip bakmaya başlar.)
3.Sahne-Düğün İşleri
(Cengizler bugün de düğün işini konuşmak için gelmişti.)
Cengiz:Rıza Baba biz diyoruz ki yarın yüzüğü takalım.2 ay sonra da düğünü yapalım.Sen ne dersin?
Rıza:Benim için sorun yok.Ama bir de kızıma soralım.
(Çiğdem tam bir şey diyecekti.Annesi sözünü kesti.)
Naciye:Kızım için de sorun yok.Yarın gelin yüzükleri takalım.Bu iş de bitsin.
4.Sahne-Çiğdem kaçacak mı?
(Çiğdem odasına gider ve bir ses duyar.)
Dilber:Kız noldu?Hiç konuşamıyoruz şu aralar.
Çiğdem:İki ay sonra evleniyorum.
Dilber:Nee?Kız şaka mı yapıyon kimle?
Çiğdem:He şaka yapıyorum,o yüzden ağlıyorum.Şu Fatma ablanın kocasının yeğeniyle.
Dilber:Bundan kurtulman için bir çözüm yolu buldum.Ama sen kabul eder misin bilemem?
Çiğdem:Ne olursa kabul ederim,yeter ki kurtulayım.
Dilber:KAÇACAKSIN.