Sen ve @Maskeli Fedai ile başlıyorum o zaman loserları bırakmaya...Loserları bırak artık Utku beyciğim…
Sen ve @Maskeli Fedai ile başlıyorum o zaman loserları bırakmaya...Loserları bırak artık Utku beyciğim…
Yapamazsın lan... @Maskeli FedaiSen ve @Maskeli Fedai ile başlıyorum o zaman loserları bırakmaya...
Yaptım bile...Yapamazsın lan... @Maskeli Fedai
Şarkının dinlemesi 18 milyon olmuş, 10 milyonu falan biziz ulan...Yaptım bile...
Sen ve @Maskeli Fedai ile başlıyorum o zaman loserları bırakmaya...
Bize bize yoldaşlarına bunu yapacak mısın..Yapamazsın lan... @Maskeli Fedai
Yaparsa dış mihraklar kendisini yok eder sayın Gs'li dostum, bizsiz yapamaaaaaaaaz... @MasacREBize bize yoldaşlarına bunu yapacak mısın..
Canım yoldaşlarım be... Yine yokluğumda savaşıp sonra da pamuk gibi olmuşsunuz... Hem de 2 3 ayrı konuda... İşte sizlerden bu muazzam performansı bekliyorum her daim...
Fazla sevinme ne yapar eder papazı bulursunuz...Canım yoldaşlarım be... Yine yokluğumda savaşıp sonra da pamuk gibi olmuşsunuz... Hem de 2 3 ayrı konuda... İşte sizlerden bu muazzam performansı bekliyorum her daim...😳😳
Papaz mapmaz bilmem ben... Yoldaşlığımızla ilgili yanılmadığımı gördüğüm için tabi ki sevineceğim...Fazla sevinme ne yapar eder papazı bulursunuz...Örn;Kazancım net, sigortam net.Meeeeee
Benim için neden sevinmiyorsun?...Papaz mapmaz bilmem ben... Yoldaşlığımızla ilgili yanılmadığımı gördüğüm için tabi ki sevineceğim...![]()
Hangi konuda sevineceğim, çok hakim değilim olaylara, bilmediğim bir şey mi oldu...Benim için neden sevinmiyorsun?...![]()
Sana pas atıyorum sen de kazma batshuayi gibi vuruyorsun...Hangi konuda sevineceğim, çok hakim değilim olaylara, bilmediğim bir şey mi oldu...![]()
Yapacak bir şey yok, her golcü yüzde 90 bitiricilikle oynamıyor sonuçta...Sana pas atıyorum sen de kazma batshuayi gibi vuruyorsun...![]()
Michy Batshuayi nın bitiriciliği yüzde 10 bile değil...Yapacak bir şey yok, her golcü yüzde 90 bitiricilikle oynamıyor sonuçta...![]()
O kadar para alan adam o kadar düşük yüzde ile bitiriyor, sen ise bana pasımı bitirmiyorsun diyorsun...Michy Batshuayi nın bitiriciliği yüzde 10 bile değil...![]()
Beni de sevmeni...O kadar para alan adam o kadar düşük yüzde ile bitiriyor, sen ise bana pasımı bitirmiyorsun diyorsun...Ne istiyorsun be adam...
![]()
Ben insan sevmiyorum...Beni de sevmeni...![]()