Sen ve @Maskeli Fedai ile başlıyorum o zaman loserları bırakmaya...Loserları bırak artık Utku beyciğim…
Sen ve @Maskeli Fedai ile başlıyorum o zaman loserları bırakmaya...Loserları bırak artık Utku beyciğim…
Yapamazsın lan... @Maskeli FedaiSen ve @Maskeli Fedai ile başlıyorum o zaman loserları bırakmaya...
Yaptım bile...Yapamazsın lan... @Maskeli Fedai
Şarkının dinlemesi 18 milyon olmuş, 10 milyonu falan biziz ulan...Yaptım bile...
Sen ve @Maskeli Fedai ile başlıyorum o zaman loserları bırakmaya...
Bize bize yoldaşlarına bunu yapacak mısın..Yapamazsın lan... @Maskeli Fedai
Yaparsa dış mihraklar kendisini yok eder sayın Gs'li dostum, bizsiz yapamaaaaaaaaz... @MasacREBize bize yoldaşlarına bunu yapacak mısın..
Canım yoldaşlarım be... Yine yokluğumda savaşıp sonra da pamuk gibi olmuşsunuz... Hem de 2 3 ayrı konuda... İşte sizlerden bu muazzam performansı bekliyorum her daim... 😳😳Siz benim canım yoldaşlarımsınız @MEnes
Fazla sevinme ne yapar eder papazı bulursunuz... Örn;Kazancım net, sigortam net.MeeeeeeCanım yoldaşlarım be... Yine yokluğumda savaşıp sonra da pamuk gibi olmuşsunuz... Hem de 2 3 ayrı konuda... İşte sizlerden bu muazzam performansı bekliyorum her daim... 😳😳
Papaz mapmaz bilmem ben... Yoldaşlığımızla ilgili yanılmadığımı gördüğüm için tabi ki sevineceğim...Fazla sevinme ne yapar eder papazı bulursunuz... Örn;Kazancım net, sigortam net.Meeeeee
Benim için neden sevinmiyorsun?...Papaz mapmaz bilmem ben... Yoldaşlığımızla ilgili yanılmadığımı gördüğüm için tabi ki sevineceğim...
Hangi konuda sevineceğim, çok hakim değilim olaylara, bilmediğim bir şey mi oldu...Benim için neden sevinmiyorsun?...
Sana pas atıyorum sen de kazma batshuayi gibi vuruyorsun...Hangi konuda sevineceğim, çok hakim değilim olaylara, bilmediğim bir şey mi oldu...
Yapacak bir şey yok, her golcü yüzde 90 bitiricilikle oynamıyor sonuçta...Sana pas atıyorum sen de kazma batshuayi gibi vuruyorsun...
Michy Batshuayi nın bitiriciliği yüzde 10 bile değil...Yapacak bir şey yok, her golcü yüzde 90 bitiricilikle oynamıyor sonuçta...
O kadar para alan adam o kadar düşük yüzde ile bitiriyor, sen ise bana pasımı bitirmiyorsun diyorsun... Ne istiyorsun be adam...Michy Batshuayi nın bitiriciliği yüzde 10 bile değil...
Beni de sevmeni...O kadar para alan adam o kadar düşük yüzde ile bitiriyor, sen ise bana pasımı bitirmiyorsun diyorsun... Ne istiyorsun be adam...
Ben insan sevmiyorum...Beni de sevmeni...