Mesut'u kanatta oynatamazsın ve sonradan alamazsınBugün bir kez daha Mesut'un balon olduğunu gördük değil mi?
Mesut'u kanatta oynatamazsın ve sonradan alamazsınBugün bir kez daha Mesut'un balon olduğunu gördük değil mi?
Bak o aklımdan çıkmıştı ama aklımda bir isim daha var.Yok ben o grupta değilimDarklegend'ı diyo
Sanat nasıl yapılır Pjanic Ghezzal izle görMesut'u kanatta oynatamazsın ve sonradan alamazsın90 dakika durup sanat yapmalı.
Sanatçınız en kötü Barça'da niye tutunamadıSanat nasıl yapılır Pjanic Ghezzal izle gör
Barça'da Grizmann Coutinho bile tutmadıSanatçınız en kötü Barça'da niye tutunamadı
Ghezzal kanat orijinli bir oyuncuBarça'da Grizmann Coutinho bile tutmadıZaten tutsa bize niye gelir? Avrupa standartlarında oyuncu bir sene kötü diye bize geldi şansa bak
Ghezzal kanat zaten ben başka bir şey mi dedimGhezzal kanat orijinli bir oyuncu@xdragxx
Mesut ile kıyaslayınca bam telimize dokunuyor.Ghezzal kanat zaten ben başka bir şey mi dedimAma gereğinde orta alanada kat ediyor.
Mesutun kariyeri ile kıyaslayamam ama şu anda takıma katkı olarak Mesut'u geçer ne yazık kiMesut ile kıyaslayınca bam telimize dokunuyor.@xdragxx
2009 yılında bunun cevabını Avrupa verdi.Hadise .@slhttnmtl
Tamam abla sinirlenme .Abartma istersen gayet güzel dizi izlemeden balon diyemezsin ilk bölüm iyi aldı tekrarlarıda iyi gitti yarın yükselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?