Fitne tohumu atıyosun bütün forumaMasterChef Hamza ve Burcu .
Fitne tohumu atıyosun bütün forumaMasterChef Hamza ve Burcu .
Sana benzer balon!!!!Çağlar Ertuğrul. 🎈 @Gerekli24
Dur bekle . Daha konusunu açtığın tüm parlakları ekleyeceğim bu balon listesine .Sana benzer balon!!!!
Öyle bir şey yaparsan banlatırım seni.Dur bekle . Daha konusunu açtığın tüm parlakları ekleyeceğim bu balon listesine .
Yöneticiler yardım edin , tehdit ediliyorum burada !Öyle bir şey yaparsan banlatırım seni.
Onları da banlatırım ayık ol.Yöneticiler yardım edin , tehdit ediliyorum burada !
Çağlar olunca nasıl atladı? Burcu dese kalp atardın.Sana benzer balon!!!!
@serhatt seni de parlakçı tayfadan yaptı demek , şok oldum... 😱 @Tolstoyevski @xdragxx @DarkLegenD @Maskeli Fedai @BARON男爵Çağlar olunca nasıl atladı? Burcu dese kalp atardın.
@serhatt seni de parlakçı tayfadan yaptı demek , şok oldum... 😱 @Tolstoyevski @xdragxx @DarkLegenD @Maskeli Fedai @BARON男爵
Çağlar sevdiğim bir oyuncu senin başarılı bulduğun erkek oyuncu yok muEe Çağlar' a laf söyletmiyorsun . @serhatt gibi parlakları koruma altına almışsın .
Başarılı bulduğum illa ki vardır ancak sevdiğim yok .Çağlar sevdiğim bir oyuncu senin başarılı bulduğun erkek oyuncu yok mu
Sevdiğim derken sen onu da yanlış anladın şimdiBaşarılı bulduğum illa ki vardır ancak sevdiğim yok .
E zaten.Çağlar olunca nasıl atladı? Burcu dese kalp atardın.
Tarzım değil.Tarafsız ol biraz