Mesut'u kanatta oynatamazsın ve sonradan alamazsın 90 dakika durup sanat yapmalı.Bugün bir kez daha Mesut'un balon olduğunu gördük değil mi?
Mesut'u kanatta oynatamazsın ve sonradan alamazsın 90 dakika durup sanat yapmalı.Bugün bir kez daha Mesut'un balon olduğunu gördük değil mi?
Bak o aklımdan çıkmıştı ama aklımda bir isim daha var.Yok ben o grupta değilim Darklegend'ı diyo
Sanat nasıl yapılır Pjanic Ghezzal izle görMesut'u kanatta oynatamazsın ve sonradan alamazsın 90 dakika durup sanat yapmalı.
Sanatçınız en kötü Barça'da niye tutunamadıSanat nasıl yapılır Pjanic Ghezzal izle gör
Barça'da Grizmann Coutinho bile tutmadı Zaten tutsa bize niye gelir? Avrupa standartlarında oyuncu bir sene kötü diye bize geldi şansa bakSanatçınız en kötü Barça'da niye tutunamadı
Ghezzal kanat orijinli bir oyuncu @xdragxxBarça'da Grizmann Coutinho bile tutmadı Zaten tutsa bize niye gelir? Avrupa standartlarında oyuncu bir sene kötü diye bize geldi şansa bak
Ghezzal kanat zaten ben başka bir şey mi dedim Ama gereğinde orta alanada kat ediyor.Ghezzal kanat orijinli bir oyuncu @xdragxx
Mesut ile kıyaslayınca bam telimize dokunuyor. @xdragxxGhezzal kanat zaten ben başka bir şey mi dedim Ama gereğinde orta alanada kat ediyor.
Mesutun kariyeri ile kıyaslayamam ama şu anda takıma katkı olarak Mesut'u geçer ne yazık kiMesut ile kıyaslayınca bam telimize dokunuyor. @xdragxx
Hercai ve Akın Akınözü . @Angelica
2009 yılında bunun cevabını Avrupa verdi.Hadise . @slhttnmtl
Tamam abla sinirlenme .Abartma istersen gayet güzel dizi izlemeden balon diyemezsin ilk bölüm iyi aldı tekrarlarıda iyi gitti yarın yükselir
@Angelica ver şunun cezasını töremize uymadı